≫ 

Raskinuli Teodora i Anđelo! Pevačica objasnila šta se dogodilo, fanovi u šoku! (FOTO)

Teodora i Anđelo nisu mogli da se izbore sa pritiskom javnosti

  • 42

Bivša zadrugarka Teodora Džehverović oglasila se na društvenim mrežama i potvrdila da je ljubavnoj vezi između nje i Anđela Rankovića  došao kraj. 

Teodoru pitali zašto ne prati Karleušu na Instagramu, ona poludela, pa javno pokazala kako izgleda kada uđe na njen profil! (FOTO)

Teodora je danas na svom Instagram profilu objavila da ona i Anđelo više nisu zajedno.

Printskrin:Instagram/teodoradzehverovic

- Dragi moji, da, raskinuli smo, ali ne želim da mislite da je zato što je neko nekog prevario, ili bilo šta slično tome! Razlog raskida jeste preveliki pritisak sa svih strana! Borimo se, ali ovo je previše! Novinski natpisi i laži o meni, mojoj porodicim njemu i njegovima je zaista nešto što nam je stvorilo veliki pritisak! Umorili smo se od pravdanja i demantovanja! Potreban nam je odmor od svega. Jako mi je teško i, molim vas, nemojte da pišete gluposti i to da sam ja ovo jedva čekala! Hvala - napisala je Teodora na Instagramu.

Teodora i Anđelo dok su bili srećni u ljubavi, Foto: Marko Jovanović

Podsećamo, Teodora i Anđelo su svoju vezu započeli u rijalitiju Zadruga, iako je Teodora napolju imala dečka. Brojne svađe koje su obeležile ovu vezu nisu uspele da se ljubav između Anđela i Teodore završi ispred kamera, gde su je i započeli. Tokom celog rijalitija bilo je svađe i između članova porodice Džehverović i Ranković.

Posle ove izjave, malo je bilo verovatno da će njihova veza trajati:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA