Miljana otkrila da li će Marinković doći na slavlje povodom rođenja njihovog sina Željka!

Popularna Nišlijka rekla je za Telegraf kako je sve spremno za večerašnju proslavu, koju organizuje povodom rođenja sina Željka, kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem

  • 8
Miljana Kulić, Foto: A. Nalbantjan

Bivša učesnica Zadruge Miljana Kulić priprema se za veliko slavlje koje večeras priređuje povodom rođenja sina Željka. Pored brige o bebi, Miljana stiže da se pozabavi organizacijom večerašnjeg događaja na kome očekuje drage ljude.

Miljana je na žurku pozvala i Željkovog oca, Ivana Marinkovića, koji se, kako rijalti učesnica kaže, na proslavi, ipak neće pojaviti.

- Sve je spremno za večeras. Malo sam umorna, ali je sve odlično. Organizacija, beba, ne znam odakle mi ovoliko snage. Vesela sam, nisam nešto posebno uzbuđena, ja sam navikla na te žurke, na zadrugare i sve to - kaže Kulićeva.

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Prijavila je sina, ali ne zna ko je otac! Ivan Marinković u emisiji pročitao poruku koju je dobio od Miljane, pa šokirao sve!

- Ivan neće doći večeras, moje je bio da ga pozovem, a njega morate da pitate zašto neće doći - ističe Miljana za Telegraf.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Marinkovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

VIDEO: Miljana o Marku Miljkoviću

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    6. avgust 2018 | 14:27

    Devojka koja je progonila javne licnosti pravila probleme...psiho devojka.... postala je javna licnost u nasoj zemlji Srbiji o kojoj se pise non stop.. a nasa mlada reprezantacija postalaa je prvak evrope ...koja plasira sliku zdravog i sportskog zivota.jedva dobila jedan mali clanak....uzas i sramota.. dno ..

  • jS

    6. avgust 2018 | 12:42

    Zurka posle koliko dana od porodjaja? Ova zena stvarno nije nirmalna. Sve zarad pojavljivanja u medijima i lupetanja za iste. E, blago nama sa ovakvim likovima.😱😰

  • Maja

    6. avgust 2018 | 13:14

    Bože,o kome i čemu vi pišete?! Čuj poznata Nislijka?! Pa,ona je teski psiho,bolesna zena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA