Luna kao trbušna igračica zavodila Arape, a onda objavila poruku koju su svi protumačili kao da je upućena Slobi! (FOTO)

Luna se na društvenim mrežama pohvalila svojim plesačkim umećem pravo iz Dubaija

  • 91
Prinstkrin: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani već nekoliko dana uživa u Dubaiju, a o svojim aktivnostima redovno obaveštava fanove na društvenim mrežama, ne iz dana u dan već iz sata u sat. 

Nakon uživanja na prelepim peščanim plažama na kojima se slikala u raznim bikinijima i provokativnim pozama, Luna je sa prijateljem sa kojim je otišla na ovo putovanje rešila da doživi i druge stvari, te je tako jahala kamilu, bosa šetala po Sahari, uživala na safariju, ali se oprobala i kao trbušna igračica.

Luna Đogani/ Printskrin: Instagram/luna_djogani

Luna se uvaljala u pesak u nikad manjem kupaćem, a onda se okrenula i pokazala guzu u usečenim tangama! (FOTO)

Luna Đogani kao trbušna igračica/ Printskrin: Instagram/luna_djogani

Na kraju "izlaganja" na Instagram storiju uputila je i specifičnu poruku, koju su mnogi protumačili da se odnosi na njenu bivšu ljubav Slobu Radanovića.

- U redu je ne osećati ništa neko vreme. Naročito nakon što ste osećali sve za nešto što je tada delovalo kao da će trajati večno, a sada je ništa - napisala je Luna uz fotografiju.

Lunina poruka/ Printskrin: Instagram/luna_djogani

VIDEO: Luna oštro oplela po bivšem ljubavniku: Sloba ne voli ni mene, ni Kiju, on voli samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    12. avgust 2018 | 15:58

    Luna zivi tvoj zivot a ti znas vrlo dobro kako jako si lepa pametna inteligentna nepustaj se na nivo ljubomornih zavidnih i zlobnih dasu te iskoristili za ovaj rijaliti zlobno su se poigrali sa tobom nemoj se okrecati nazad gledaj napred nemoj ici od jednog do drugog otkaci sve koji preko tebe stvaraju slavu .

  • Soko

    12. avgust 2018 | 23:54

    Moj ti je savjet da ostanes tamo, jer poslije seksa u Zadruzi tesko da ces imati ozbiljnu vezu. Nece te niko.

  • Duška

    12. avgust 2018 | 19:29

    Moram da registrujem sledeće čitam komentae po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su Kristinini fanovi puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Ona glumatala,folirala,se, manipulisala i izigrava žrtvu “ucveljene žene”, to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podsticala takvim ponašanjem. Narode, da li ste normalni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA