≫ 

Sloba prokomentarisao Lunin odnos sa njegovim roditeljima: Posle ovih reči Đoganijevoj neće biti nimalo svejedno!

- Čim im neko pruži malo pažnje, zavole ga - kaže Sloba na temu Luninog odnosa sa njegovom porodicom

  • 86
Sloba sa majkom Draginjom i Luna Đogani, Foto: Instagram/sampanjactatica, ATA Images

Slobodan Radanović u Zadrugu je ušao 6. septembra 2017. godine, a svega 7 dana kasnije pred kamerama je, iako oženjen, započeo vezu sa Lunom Đogani.

Međutim, pred kraj Zadruge veza je popucala po svim šavovima, a nakon finala Luna i Sloba su imali površan kontakt. Međutim, Radanović je izjavljivao da mu nije žao zbog svega što je učinio, jer je u tom trenutku tako osećao. No, po poslednjoj Slobinoj izjavi na tu temu može se zaključiti da ipak oseća pokajanje, a čak je spomenuo i svoje roditelje.

Evo koju pesmu je Kija zapevala na nastupu istog dana kada se razvela od Slobe!

- Sa Lunom sam prekinuo svaki kontakt, to je za mene završena priča. Shvatio sam da ona nije bila ona prava. To sam zaključio još u "Zadruzi" - rekao je Slobodan.

Luna i Sloba, Foto: A. Nalbantjan

- Moji roditelji je jesu zavoleli, ali to je zato što su oni stariji ljudi, i čim im neko pruži malo pažnje, zavole ga. Ne volim tu njihovu osobinu, jer su se nekoliko puta opekli. Ali dobro, tu sam ja da ih zaštitim - rekao je Radanović.

Podsetimo, Luna je nedavno bila u Zrenjaninu na rođendanu Slobine majke Draginje, a sa celom porodicom je ostala u kontaktu. Doduše, sada se na to stavlja veliki znak pitanja.

Gde god pogledam, vrate mi se uspomene na nju... Sloba otkrio gde su se Kija i on odvezli posle razvoda i šta su radili!

VIDEO: Luna u tangama na bazenu pokazala sve

Više ne vozi "škodu"! Sloba i Kija se nakon razvoda odvezli njegovim novim automobilom! (FOTO)

VIDEO: Sloba i Kija nakon razvoda, po izlasku iz suda u Zrenjaninu

(Telegraf.rs/"Hit")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stane

    16. avgust 2018 | 13:11

    On je izgubio sebe, odavno Iz njega govore Kristinine reči. Po njenm nalogu on radi.. Drugo,dokazuje nepošotvanje prma nekom s kim je proveo odredjen period živoat, samim tim dokaz njgove nemoći da promeni bilo šta na tom polju. Iz njega kipti,bes, nezadovoljstvo i sve ono što se izmedju njih dešavalo.... naarvno,njegovom zaslugom jer je "lagao kao pas" i jednu i drugu. balansiaro je nevešto, ali je provaljen iLuna ga je ostvila još u Zadruzi. Jednostano nije mogla da se nos sa tim pritiskom više.Suviše je mlada da bi mogla sve toda proguta.posebno čoveka koji je igrao na dve stolie.,kako ne bi izgubio njene, tako i Kristinine fanove, jer je imao strah od izlaska iz Zadruge. Drugo, pokazao je ovim da nema manire,jednog džentlmena. Ne trba on svoje roditeolje "da štiti" od Lune, ona je bezopasna, i samo je prihvatila njihov poziv, vratila mu njegovu garderobu koja je bila kod nje i uzvratila njihovu pažnju i podršku koju su joj pružili u Zadruzi. Vrlo pohalno od jedne devojke. Da je želela da bude sa njim posle zadruge, ona bi iimala kontakt. Prekinula je jvaku vezu i komunikaciju sa njim. Stavila crtu i krenula dalje...to je zasluga njegovog činjenja prema njoj...Priča završena....Kraj!

  • Maja

    16. avgust 2018 | 11:40

    Zbog koga izgubi onakvu zenu crni Slobodane

  • stevo

    16. avgust 2018 | 12:35

    Svi smo videli da od dana kada mu je KIJA rekla da ga voli, Lunjaru vise nije mogao da vidi... Medjutim, nije on dostojan KIJE i ona mora sama da krene u zivot. Nikada od njega coveka, toliko je lagao i gresio da mu hiljade ispovedi ne vrede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA