≫ 

Anđelov otac prvi put u javnosti! Otkrio istinu o viđanju sa Gocom, rekao šta misli o Teodori, a sinu uputio poruku koja će ga zaboleti!

Otac Anđela Rankovića, Slaviša Milaš, prvi put je progovorio o situaciji sa sinom, o Teodori i Gordani Džehverović, i otkrio pravu istinu

  • 13
Gordana Džehverović, Anđelo Ranković i Teodora Džehverović Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković okončali su vezu posle Zadruge iako su mnogi bili uvereni da će njihova veza trajati još dugo, jer su važili za najskladniji par u rijalitiju. Kako je Anđelo naveo, glavni krivac za njegovi i Teodorin raskid jeste Gordana Džehverović, koja se, kako je tvrdio, tajno viđala sa njegovim ocem.

Tim povodom oglasio se Anđelov otac Slaviša Milaš, koji se do sada nije pojavljivao u medijima.

- Mnogo me je povredila Anđelova izjava i tuđi komentari da smo Gordana i ja glavni krivci za njegov raskid sa Teodorom, a pogotovo izjave da smo Goca i ja u vezi i da se viđamo tajno! Gordana i ja smo se videli samo jedanput na moje insistiranje u nadi da će mi pomoći da lakše stupim u kontakt sa sinom, jer sam video koliko ga ona voli i podržava njegovu vezu sa ćerkom Teodorom, što je bio slučaj i sa mnom. Začudilo me je, pošto je Anđelo dobar i elokventan dečko, da izjavi kako smo Gordana i ja krivi za njegov i Teodorin raskid, a mi smo samo dvoje normalnih ljudi koji su maksimalno podržavali tu vezu, što je i logično, pa to su naša deca - rekao je Anđelov otac.

Anđelov otac Slaviša Milaš Foto: Privatna arhiva

Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima! (FOTO)

- Ja mislim da je moje prezime više smetalo njegovom ujaku Peđi i mami Ljiljani, kao što im sada smeta prezime Džehverović, i to je jedini razlog zašto ne prihvataju Teodoru, koja je jedna divna, kulturna, pametna i stabilna devojk, i žao mi je što će moj sin vremenom uvideti šta je izgubio. Samo je trebalo da prati svoje srce i ne postoji ništa lepše na svetu od spoznaje da pored sebe imaš osobu koja te bezgranično voli, ceni i poštuje, i kada dva srca kucaju kao jedno. Ljubav se ne kupuje prezimenima i parama - izjavio je Anđelov otac i dodao:

Anđelo Ranković Foto: Marko Jovanović

Teodora se oglasila nakon prozivki između Anđela i njenog brata, sve što je imala da kaže stalo je u 7 reči! (FOTO)

- Teodorina majka Gordana se videla sa mnom, jer Anđelo i ja nemamo komunikaciju, i to je navodni razlog njegovog i Teodorinog raskida. Ni Anđelov ujak ni majka ne razgovaraju sa Teodorom, pa je po tome trebalo odavno da raskinu. Bilo ko da daje takve besmislene i sulude izjave da se Gordana i ja tajno viđamo i da smo u vezi, neka bude svestan da time može da povredi nekoga i da napravi ljudima probleme u porodici. Što se tiče Gordane Džehverović, ona je jedna divna žena, majka, domaćica, a sve reči hvale imam i za njenog supruga i sina Savu, za koje znam da su mog Anđela iskreno voleli i podržavali - zaključio je Slaviša.

VIDEO: U jeku skandala između Anđela i Goce, mama Džehverović oplela po njegovoj porodici

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    19. avgust 2018 | 16:48

    Slican se slicnom raduje! Dajte bre, kome ovaj prodaje satro price?! I gle cuda, nasao mamu Dzehvu da mu bude postar?! Pored toliko mladjih i lepsih, Andjelu drazih postara, on nasao mamu Dzehvu?! Kakav vic! Ima jarane i nas normalnih, kojima je jasno da za jednog mladog coveka nikako nije svejedno sto nema kontakt sa ocem. Sta ima Dzehva da istrazuje i traca sa njegovim ocem? Sta je to njen biznis? Pa i slep vidi da je ovo direktan uzrok raskida veze ovo dvoje mladih. Dzehva je to i htela, a i za Andjela je dobro da se udaljio od Dzehva porodice.

  • ZlatkA

    19. avgust 2018 | 17:38

    Andjelo, ponosi se majkom i ujakom. Teodora nije za tebe i ti to znas. Otac - kolac....

  • DANIJELA

    19. avgust 2018 | 16:49

    Andjelova majka je po meni zlo! Uzeti detetu oca je cist greh i nema opravdanja za to,isto tako mesati se u privatan zivot svog deteta,a da za to nema potrebe(nije narkoman,lopov,ili kriminalac),Ujaka necu da komentarisem...NE MOZE UJAK ZAMENITI OCA! Ne smem ni da zamislim kako je Andjelovom ocu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA