≫ 

Učesnici će se tresti, gledaoci neće treptati! U Zadrugu 2 stižu životinje koje niko neće poželeti ni da pipne!

Druga sezona Zadruge uskoro počinje, a pored oldtajmera i mlaznih odela, za takmičare i gledaoce se priprema još puno toga

  • 28

Zadruga 2 obradovaće sve ljubitelje rijalitija već u septembru, a ono što ekipa na čelu sa Željkom Mitrovićem priprema za gledaoce u okviru ovog projekta niko ne može ni da pretpostavi!

Brojna iznenađenja iz druge sezone Zadruge već su otkrivena i o njima smo već pisali; mlazna odela, oldtajmeri i ostalo, međutim, stiže tu još puno toga.

Kako saznajemo, pored navedenih stavki biće tu i iznenađenja u vidu životinja, ali ne onih prijatnih za gledanje i željnih maženja i igranja (kao što je bila slatka Žuta u Zadruzi 1), već onih "malo" opasnijih.

Oldtajmeri u Zadruzi 2 Foto: Pink.rs

Miki ulazi u Zadrugu 2, ali ne kao takmičar! Evo šta će Đuričić raditi i kakvu ulogu će imati!

- Zadruga 2 se uveliko sprema. Ima svašta novo, oldtajmeri su stigli, mlazna odela, ali se dosta radi i na prostoru. Proširuje se i uređuje mesto gde će boraviti zadrugari. Bile su domaće životinje, bazeni sa ribama, a sada su tu zmije i aligatori. Nove ustanove, objekti, dosta rekvizita, noviteta i zanimljivosti očekuje gledaoce, ali i učesnike Zadruge 2 - otkriva nam dobro obavešteni izvor.

Zadruga 2 Foto: Promo/TV Pink

U jeku skandala između Anđela i Goce, mama Džehverović oplela po njegovoj porodici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    20. avgust 2018 | 13:01

    Sigurno ce ova Zadruga 2 biti jos zanimljivija od prve. Ali, ja a i mnogi, necemo je gledati zbog vremena emitovanja. Devet meseci nismo bili sposobni da radimo, ucimo, da normalno funkcionisemo upravo zbog Zadruge koju smo gledali do jutra. Nama to nije jasno: da se niko ne zapita, čemu to? Zarad malo zadovoljstva (da pobegnemo od svog realnog zivota), mi smo se "zaglibili u totalno blato". Zapostavili skole, poslove, karijeru pa cak i zdravlje. To je NEHUMANO.Iz tog razloga ovu Zadrugu 2, necemo ni poceti da gledamo.Zasto ne bi mogla da se emituje od ranih vecernjih casova, umesto serija koje uglavnom gledaju "badavadzije"kojima nije bitno kad ce da spavaju i sta ce da rade.

  • Vesna

    21. avgust 2018 | 06:07

    Jedini koji je zaluzeno pobijedio u svim rijaliti sou programima je bio Topalko!!!!!!!!!!!!!!

  • Dzoni

    20. avgust 2018 | 14:52

    Prvi Veliki Brat je bio jedan jedini pravi rijaliti gde su ucesnici imali zanimljive zadatke,gde svadje i psovke nisu ni postojale maltene,a ovo sad je uzas.Zadruga isto kao i Parovi.Mrcine sede,svadjaju se,pljuju,smrde,prde i dobijaju basnoslovne sume novca za blamiranje i javno ponizavanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA