≫ 

Dobila si lovu, ali izgubila podršku! Karićev otac se oglasio žestokom porukom nakon što je Luna potvrdila ulazak u Zadrugu 2! (FOTO)

- Lova vrti gde Luna prvo neće, pa sve svoje zbog para baca u smeće - poručio je Osman Karić

  • 20
Luna Đogani, Stefan Karić i Osman Karić, Foto: A. Nalbantjan, Instagram/osmankaric

Luna Đogani je prošle noći bila gošća u emisiji "Narod pita" gde je potvrdila da će učestvovati u Zadruzi 2 koja bi uskoro trebala da počne.

Nije to bila tuča, udarila sam ga nekoliko puta! Luna progovorila o Slobi i saslušanju u policiji, korekciji usana, a onda spomenula i Kiju! (VIDEO)

Đoganijeva je ovim potezom iznenadila mnoge, a onda su krenule priče da je blogerka za to navodno dobila pozamašnu sumu novca.

Međutim, njenim fanovima se nikako nije svidelo to što ponovo ulazi u rijaliti pa su je žestoko iskritikovali, a onda se oglasio i Osman Karić, otac Stefana Karića za kojeg se svojevremeno pričalo da je u navodnoj vezi sa Kijom Kockar.

Osman Karić, Foto: Instagram/Osman Karic

- Razočarenje čisto ono, ako pitate mene, ljudi je gazili nikad mazili, pazili, sve najgore joj o majci pričali, oca samo što nisu tukli za uši vuklio, nazivali je budalom, ku*avom, do duše imala je ona svoj stav, dok joj ne ponudiše pravu stvar , dok joj nisu ponudili cifru od devet brojeva... Lova vrti gde Luna prvo neće, pa sve svoje zbog para baca u smeće. P.S. reče jednom za Kiju da sve radi zbog para, a evo nje stiže kod novih zadrugara. Moja borba uzalud beše, jer će ovde kese da se dreše. Pozdrav Luni, nek ti je sa srećom i lovom većom. Dobila si lovu, ali izgubila podršku - napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Oglasio se Osman Karić i prokomentarisao Lunin ulazak u Zadrugu 2, Printskrin: Instagram/osmankaric

VIDEO Matora se ogrešila o mene: Luna opet o poljupcu sa Jovanom, a ni ona nije sigurna šta se tu desilo 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    21. avgust 2018 | 12:02

    Naravno, ulazi da pokaze da ona nije ono sto je pokazala u Zadruzi 1. moze samo jos gora biti, nece joj niko zaboraviti ono blamiranje.

  • Ana

    21. avgust 2018 | 13:41

    Cekamo scenu kokosinjac 2 😂😂😂

  • nena

    21. avgust 2018 | 13:49

    ženeeeeeeeeee ne puštajte muževe u zadruguuuuuuuuuuu jer ih nećete od ove videti nazad! :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA