≫ 

Bikini puca od njenih grudi: Sara seksi pozom u plićaku totalno raspametila muškarce! (FOTO)

Mlada pevačica obradovala je muški rod jednom seksi fotkom iz plićaka

  • 19
Sara Reljić i Vojke Đans Foto: Nikola Tomić

Bivša učesnica Zadruge, pevačica Sara Reljić, poslednjih dana je uživala sa svojim dečkom Vojketom Đansom na obali Hrvatske, tačnije na Korčuli, gde je pored odmora boravila i radno. 

Sara je zaintrigirala svoje fanove nekim kadrovima iz novog spota koji priprema i za koji kaže da jedva čeka da ugleda svetlost dana, a sve ih je posebno obradovala fotografijom iz plićaka, u seksi pozi i seksi bikiniju.

Atraktivna plavuša je i u Zadruzi često pokazivala svoje atribute i muškarcima nije bilo svejedno, pa se "tradicija" nastavila i nakon rijalitija, na društvenim mrežama.

Sara se našalila na Vojketov račun slikom sa plaže sa njim u urnebesnoj pozi, a on joj je onda vratio duplo gore! (FOTO)

Sara Reljić na Korčuli Foto: Instagram/sara_reljic.1

Na moru joj je, naravno, društvo pravio njen dečko, koji je verovatno i zaslužan za ovako seksi fotografiju, a budući da mu je Sara stalno bila "na oku", nije bilo razloga za brigu zbog radoznalih pogleda.

VIDEO: Vrelo! Sara i Vojke se dohvatili na bazenu, sve je prštalo od strasti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • greska u koracima

    22. avgust 2018 | 19:12

    Da li je moguce da ovu devojku nema ko da posavetuje da ovakav nacin privlacenja paznje nije pravi nacin, jer ce izazvati suprotan ucinak. Kad neko kaze njeno ime, prva asocijacija treba da bude pevanje, a ne zadnjica. Sou biznis podrazumava i malo provokacije, ali sa merom. U intervjuima treba da pokaze da je simpaticna i pametna (ako jeste), a ne da svaki komentar ima aluziju vezanu za seks. Ovo je stvarno tuzno. Ponasa se kao starleta i svojih pet minuta koristi ovako. Za koji dan pocinje Zadruga dva i jedino secanju na nju ce biti Vojke (njumu svaka cast) i zadnjica i silikoni. Mozda jos nije kasno da uradi nesto pametno za sebe.

  • 1988

    22. avgust 2018 | 19:38

    Sara je jako lepa i zgodna devojka ima specifican glas ume da peva tako da joj nije potrebno da se mnogo svlaci neka bude svoja i pusti se golotinje ima divnog decka neka uzivaju

  • Mima

    22. avgust 2018 | 18:35

    Jedino lepo što je proizašlo iz te zadruge Sara i Vojke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA