≫ 

Njegovo ime se pominjalo u rijalitiju, prijatelj je sa Lunom, a sada ulazi u Zadrugu 2 (FOTO)

Poznat je još jedan učesnik rijalitija televizije "Pink"

  • 26

Već polako se zna ko ulazi u "Zadrugu 2". Sada je poznat još jedan takmičar, čije se ime već spominjalo u prvom serijalu ovog rijalitija. Takođe, prijatelj je Lune Đogani, a u pitanju je Mirko Gavrić, piše "Pink.rs".

- To je skup različitih profila, od onih najviših do najnižih i krajnje, za mene, neinteresantnih. Takve neću ni primetiti. Ovi stariji i iskusniji mogu nas mlađe nečemu i naučiti. To su sve duševno, intelektualno i profesionalno ispunjeni i bogati ljudi, tako da verujem da ću uspeti da naučim svašta od njih. Eto, od Miće bih mogao da dobijem kvalitetno objašnjenje izreke "dobar ku*ac - mir u kući". On je dugo u braku, veran je i brižan muž, ali mu je žena godinama sama jer je on po rijalitiju. Ja sam u braku tek treću godinu i prvi put se razdvajam od supruge na duži period. To nije nimalo lako. Zorica Masrković moći će da nauči mlade ljude šta znači talenat, odanost i iskrenost. Sa njom bih mogao da pričam o mnogim stvarima. Kako je podnela razvod, razdvojenost od prvog sina, prevaru... Kako je to kad prevariš? Ima tu mnogo stvari. Ona je jedna iskusna visokomoralna dama sa pedigreom visokoobrazovanog kalibra, elokventna je i vrlo bogatog rečnika. Ima njih još kojih može svašta da se nauči. Jedva čekam! - rekao je Mirko za ovaj portal.

 
A post shared by Mirko Gavric (@miracoofficial) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    25. avgust 2018 | 10:32

    El’ to taj , Slobina ljubavnica 🤣🤪 ? A Lunin zaštitnik ??? Zaista ulazi Elita 🧐🤨🤔

  • AA

    25. avgust 2018 | 10:13

    Samo pogledajte instagram ove osobe-vidi se ko je u pitanju kakvo s.opredelenje i šta voli.Jednom rečju-žena muškarac.

  • Mišmaš

    25. avgust 2018 | 11:19

    Pa Luna nekoga mora da ima jer sama ako uđe totalno je nezanimljiva, živo me zanima ovaj lik obično te koje pričom naduvaju da će oni nešto kao da urade ispadnu vrlo brzo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA