≫ 

Luna će ovoga puta imati veliku podršku: Evo ko iz njene porodice ulazi u Zadrugu 2! (FOTO)

- Drago mi je da ću imati nekog kome mogu da verujem, ko me neće zeznuti - rekla je Luna za Telegraf

  • 51
Luna Đogani, Foto: A. Nalbantjan

Drugoplasiranu učesnicau prve sezone Zadruge Lunu Đogani imaćemo prilike da gledamo i u Zadruzi 2, a blogerka je danas posetila televiziju Pink kako bi snimila svoj profil.

Ekskluzivne fotke: Luna došla na Pink da snimi profil za Zadrugu 2, evo kako se skockala (FOTO)

Đoganijeva nam je otkrila da ne veruje u prijateljstva u rijalitiju, ali da joj je drago što će ovoga puta u Zadruzi imati veliku podršku kako svog prijatelja Mirka Gavrića, tako i brat Adama Đoganija.

Luna, Foto: A. Nalbantjan

- Nemam tremu uopšte, osećam se kao da se vraćam kući. Upoznala sam zadrugare, svi su pozitivni. Ja ne ulazim da steknem nova prijateljstva, ja ne verujem u prijateljstva u rijalitiju, ali imaću tu Mirka i brata kao podršku. Drago mi je da ću imati nekog kome mogu da verujem, ko me neće zeznuti - rekla je Luna za Telegraf.

VIDEO: Razgaćila se! Luna samo u vešu

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    26. avgust 2018 | 11:09

    Jadna dwvojka,umislila da je neka faca.Devojko tebi treba pedesetak pročitanih knjiga u rialitiju i komentar o knjitevnom delu a ne podrska brata da bi promovisala prazne priče.Evidentno je da intelektualna klasa ne ulazi u zadrugarske buvarnike.Mala ako dozivis jos jedno lično razočarenje nece te pokupiti svetska psihijatrija.

  • XX

    25. avgust 2018 | 22:49

    I vojsku da joj posaljete nemoze da pobedi narod je ne voli zapamtite!!

  • ZS

    26. avgust 2018 | 18:09

    Ovi Djoganijevi kao da su ucenili Mitrovica da mora po svaku cenu da joj obezbedi pobedu. Skuplja obezbedjenje oko nje kao da je svetska zvezda, a ne propala ljubavnica. Da je narod pametan, pa da u inat ovolikom favorizovanju jedne posrnule devojke, koja je izjavila da covek ima 31 zub, ne gleda Zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA