Lunu pitali zašto je ridala kada je Mirko Gavrić napustio Zadrugu, posle njenog objašnjenja svi su ućutali! (FOTO)

Luna Đogani je ustala i utučena odgovorila na pitanje jednog od gledalaca

  • 28

Pitanje za Lunu Đogani u večerašnjoj emisiji u kojoj gledaoci upućuju pitanja učesnicima Zadruge, bilo je zbog čega je "ridala" kada je Mirko Gavrić napustio Zadrugu, što se dogodilo prethodne noći

Luna je objasnila kako joj je Mirko veliki prijatelj, a evo i šta je rekla za njegovo samoinicijativno napuštanje rijalitija.

Gagi Đogani: Istina je, Anabela i ja smo izneli sve stvari iz Luninog stana!

Luna Đogani o Mirku Gavriću/ Printskrin: TV Pink

- Plakala sam, jer je Mirko Gavrić moj prijatelj, on je meni kao porodica. I bilo mi je krivo što je otišao, jer znam zbog čega je došao ovde. Nije se borio. Ja ga znam kao velikog borca koji uvek ide ka svom cilju, on je to dozvolio i mnogo mi je krivo zbog toga. Znam kakav mi je prijatelj bio celog života, pogotovo prema mojoj majci - objasnila je Luna utučeno.

Mirko Gavrić/ Printskrin: TV Pink

Mirkov beg iz Zadruge, posle kojeg se Luna gušila u suzama, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    27. septembar 2018 | 07:40

    Zar ova još nije izbačena onda stvarno sramota

  • Milos

    27. septembar 2018 | 09:43

    Slusam njene komentare,i potpisujem da nema obrazovanijih sadrzajnijih komentara od njenih.Ovo sto je preneseno je priblizno onome sto je rekla.Takve komentare moze da da samo obrazovana osoba .Poslusajte samo zamuckivanja i luprtanja drugih poceci od Mice koji zamuckuje i vrti istu pricu pa nadalje drugih.

  • Rasa

    27. septembar 2018 | 05:45

    Voleo bih da i Luna izadje da vidite kako bi komentari ovde kao i pregledi na yt a samim tim i na tv sto se zadruge tice opali. Morali bi da dovedu nekog u nadi da ce da im drzi gledanost kao sto sad to Luna radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA