≫ 

Sloba je ljubomoran na njega! Luna priznala da je htela da izludi Radanovića praveći scene sa Markom Miljkovićem! (VIDEO)

- Kada je on mogao da popi*a po meni, mogla sam i ja po njemu - rekla je Luna

  • 40
Luna i Marko Miljković, Printsksrin:Youtube/ZadrugaOfficial

Zadrugari su prošle noći pred spavanje igrali igru istine kako bi lakše zaspali. Jedno pitanje je bilo upućeno Luni Đogani, a ticalo se njenog odnosa sa Markom Miljkovićem.

Miki žestoko osuo paljbu po Jali, Bubi i MC Stojanu: Oni su uništili muziku ovde i zatupljuju omladinu (VIDEO)

- Ne lupajte! Nije mi se sviđao nego sam pravila Slobu ljubomornim. Nikad mi se nije sviđao. On jeste lep dečko, ali nije moj tip, ja sam sa njim samo Slobu pravila ljubomornim. Sloba je na njega bio ljubomoran i sad je ljubomoran. Kada je on mogao da popi*a po meni, mogla sam i ja po njemu. Ja sam htela ono poslednje veče da ga izludim i u tome sam uspela - odgovorila je ljutito Luna.

Luna objašnjava zadrugarima svoj odnos sa Markom Miljkovićem, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Koliko si bila zaljubljena u Marka Miljkovića? - upitao je Bora Santana Lunu.

Luna je potom pitala Marijanu Zonjić da li joj je krivo što njen brat Adam Đogani greje postelju Mini Vrbaški, na šta je ona odgovorila da je briga, ali se po njenom glasu moglo zaključiti da nije tako.

Pogledajte šta je Luna rekla o svom odnosu sa Markom:

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rijaliti

    9. oktobar 2018 | 10:04

    Ne razumem zasto ovako providno i usiljeno guraju ovu cerku "pozntih roditelja" u kadar i medije kada ona bas nicim to ne zasluzuje.Zbog gledanosti??? Smesno jer cime samo i kome ona da bude uzor kada je ovako usiljeno proteziraju?Ruzno i jadno.

  • Leaaa

    9. oktobar 2018 | 10:06

    Polako sve priznaje,a kad su gledaoci komentarisali da Luna isprovocira svaku svadju sa Slobom,doticna se ljutila.Strpljenje...Vuk dlaku menja,ali cud nikada!

  • Čekamo

    9. oktobar 2018 | 12:21

    OO da se javi, Kijina stitćenica, ili Kijino govance, čekamo njen po dugački referat isto ko iz predhodnog portala gde se spominje Luna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA