≫ 

BESPLATNA PRIPREMA ZA MALU MATURU SAMO NA TELEGRAFU: Maturanti, ovako ćete najbolje spremiti prijemni ispit

Telegraf je ove godine odlučio da pomogne svim malim maturantima u pripremi prijemnog ispita za upis u srednje škole, tako što će svakog dana objavljivati testove za proveru znanja iz predmeta koji se polažu na ovom ispitu

  • 1

Dragi mali maturanti, od danas na portalu Telegraf.rs potpuno besplatno možete spremati prijemni ispit za upis u srednje škole.

Na adresi www.telegraf.rs/mala-matura svakoga dana ćemo naizmenično objavljivati po jedan test iz srpskog jezika, matematike kao i kombinovani test.

Odgovarajući na pitanja koja su izvučena iz zbirki zadataka za polaganje prijemnog ispita, vežbaćete svoje znanje na predstojećim testovima, koji će početi 15. juna.

Na kraju svakog testa biće neophodno ostaviti e-mail adresu na koju ćete odmah po završetku dobiti broj osvojenih bodova, kao i listu tačnih odgovora na postavljena pitanja.

Svaki od testova moguće je ponoviti neograničen broj puta.

Svim malim maturantima želimo mnogo uspeha na predstojećim ispitima, a prvi test iz srpskog jezika možete uraditi već danas OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA