MRKUTA, VEKREM, VLATAŠA: Pogledajte kako bi izgledala deca poznatih Srba (FOTO-GALERIJA)

Glasajte za "Najbebu Srbije" i pogledajte kako bi izgledale bebe Karleuše i Ivana, Kaće i Baneta, Mrkonjića i Bekute, Vendi i Ekrema, Vlade i Nataše, Krkobabića i Nefertiti i ostalih VIP parova

  • 3

Deca su ukras sveta i nikad ih nije dovoljno. U želji da pomogne u borbi protiv bele kuge Telegraf.rs uključio se u akciju "Vreme je za bebe" na najlepši mogući način - objavljivanjem fotografija potencijalnih beba poznatih parova i "parova".

Zahvaljujući aplikaciji "makemebabies" pogledajte kako bi izgledala mala Mrkuta - ćerka Milutina Mrkonjića  i Ane Bekute, zatim Miroljub - sin Jelene Karleuše i Ivana Ivanovića, Vekrem - naslednik najčuvenijeg "farmerskog" para Vendi i Ekrem, simpatični Baća - sin Baneta i Kaće (za slabije upućene - "rijaliti par"). Tu je i mala Zguzana - ćerka Suzane Mančić i njenog višedecenijskog verenika Simeona, ali i Toleranca - ljubimica Maje Nikolić i Miloša Bojanića. Ni ovaj eksperiment nije mogao da prođe bez Nataše Bekvalac i Vlade Vuksanovića, kojima smo stvorili slatku Vlatašu, a tu je i cakana Slagalica - ćerka Danijele Pantić i Slavoljuba, voditeljke i žive legende ovog kviza.

I za kraj, kao bonus, vam predstavljamo malog Repriza Dobroveča - sina Milke Canić i Aleksandra Tijanića, kao i Ramzesa, naslednika klana Krkobabić i dete Jovana Krkobabića i egipatske kraljice Nefertiti.

Glasajte za vašeg favorita lajkovanjem, podelite ovaj tekst na vašem Fejsbuk profilu i pomozite da izaberemo "Najbebu Srbije".

(Telegraf.rs /@SirOliverrr)

Mrkuta:

Miroljub Ivanovic - Karleuša

Vlataša

Vekrem

Toleranca Bojanić

Zguzana

Baća

Slagalica

Repriz Dobroveč

Ramzes Krkobabić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA