107

SEKS NA FARMI: Stanija i Ekrem vodili ljubav u štali, preti im izbacivanje iz rijalitija! (VIDEO)

Stanija i Ekrem su imali seks jutros oko pola 3, a preti im izbacivanje zato što su kamere koje snimaju štalu pokrili peškirima. Ekipa iz produkcije uhvatila ih na delu dok su završavali posao

Ekrem i Stanija3

SEKSPLOZIJA! Najintrigantniji učesnici ovogodišnjeg serijala rijalitija “Farma” − Ekrem Jevrić i Stanija Dobrojević imali su seksualni odnos i to, ni manje, ni više, nego u štali imanja u Lisovićima. Kako ekskluzivno saznaje Telegraf, starleta je na seks pristala nakon brojnih navaljivanja kontroverznog pevača, a za sve je kriv alkohol. Stanija i Ekrem su vodili ljubav u prostoriji koja takođe ima kamere, ali su pre samog čina pokrili kamere peškirima, zbog čega im preti diskvalifikacija iz šoua.

- Stanija i Ekrem su imali seks jutros oko pola 3, a ekipa iz produkcije ih je na delu uhvatila nešto pre 3, u trenutku dok su već “završavali posao” – kaže izvor Telegrafa iz “Zadruge Farme”, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

Ekrem i Stanija2

– Njih dvoje su malo više popili noćas, Ekrem je uporno navaljivao da imaju seks, ona je odbijala, a u jednom trenutku pevač je starletu odveo do štale pod izgovorom da mu nešto pomogne. Čim su ušli u sobu u kojoj spavaju sluge, navalio je na nju, krenuo da je skida, a Stanija se nije branila. U jednom trenutku su peškirima pokrili kamere i samo se na bubicama-mikrofonima moglo čuti da su u ljubavnom zanosu. Kad je naša reporterska ekipa stigla u štalu, zatekla je Ekrema na Staniji. Odmah su se pravili da je samo šala u pitanju, ali su bili polugoli. Zbog činjenice da su prekršili jedno od osnovnih pravila emisije – pokrivanja kamere, preti im diskvalifikacija, zaključuje sagovornik Telegrafa.

Očekuje se da snimak i audio-dokaz seksa na “Farmi” večeras budu objavljeni na Televiziji “Pink”.

Ekrem i Stanija1

U to ime – APRILILILILILILILI!

(Telegraf.rs/A. Prililić)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: 1. april, Ekrem Jevrić, Farma, rijaliti, Šala, Seks, Stanija Dobrojević
Popularni komentari
 • d
  dex

  heeheeeh fuck …apprililililililililil….:P

 • D
  Djordje

  Sveza aprilska sala :D

 • N
  Natasa

  Ološ