SEKS NA FARMI: Stanija i Ekrem vodili ljubav u štali, preti im izbacivanje iz rijalitija! (VIDEO)

Stanija i Ekrem su imali seks jutros oko pola 3, a preti im izbacivanje zato što su kamere koje snimaju štalu pokrili peškirima. Ekipa iz produkcije uhvatila ih na delu dok su završavali posao

Ekrem i Stanija3

SEKSPLOZIJA! Najintrigantniji učesnici ovogodišnjeg serijala rijalitija “Farma” − Ekrem Jevrić i Stanija Dobrojević imali su seksualni odnos i to, ni manje, ni više, nego u štali imanja u Lisovićima. Kako ekskluzivno saznaje Telegraf, starleta je na seks pristala nakon brojnih navaljivanja kontroverznog pevača, a za sve je kriv alkohol. Stanija i Ekrem su vodili ljubav u prostoriji koja takođe ima kamere, ali su pre samog čina pokrili kamere peškirima, zbog čega im preti diskvalifikacija iz šoua.

- Stanija i Ekrem su imali seks jutros oko pola 3, a ekipa iz produkcije ih je na delu uhvatila nešto pre 3, u trenutku dok su već “završavali posao” – kaže izvor Telegrafa iz “Zadruge Farme”, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

Ekrem i Stanija2

– Njih dvoje su malo više popili noćas, Ekrem je uporno navaljivao da imaju seks, ona je odbijala, a u jednom trenutku pevač je starletu odveo do štale pod izgovorom da mu nešto pomogne. Čim su ušli u sobu u kojoj spavaju sluge, navalio je na nju, krenuo da je skida, a Stanija se nije branila. U jednom trenutku su peškirima pokrili kamere i samo se na bubicama-mikrofonima moglo čuti da su u ljubavnom zanosu. Kad je naša reporterska ekipa stigla u štalu, zatekla je Ekrema na Staniji. Odmah su se pravili da je samo šala u pitanju, ali su bili polugoli. Zbog činjenice da su prekršili jedno od osnovnih pravila emisije – pokrivanja kamere, preti im diskvalifikacija, zaključuje sagovornik Telegrafa.

Očekuje se da snimak i audio-dokaz seksa na “Farmi” večeras budu objavljeni na Televiziji “Pink”.

Ekrem i Stanija1

U to ime – APRILILILILILILILI!

(Telegraf.rs/A. Prililić)

Tagovi: 1. april, Ekrem Jevrić, Farma, rijaliti, Šala, Seks, Stanija Dobrojević
Najnoviji komentari
 • K
  Komentator

  DOBRA ŠALA ZA 1. APRIL!!!
  Da nisam pročitao članak do kraja i video “U to ime Aprililililililili” i da je napisao tekst “A. Prililić”, možda bi nekim “čudom” i povjerovao!
  Bolju aprilsku salu nisam odavno čuo, a ni vidio. Svaka čast onom ko je napisao članak!

  P.S. OVI ŠTO SU POVJEROVALI, NADAM SE DA SU DO SADA SHVATILI DA JE 1. APRILSKA ŠALA!

 • N
  Nickk9

  Etttoo staa zznasss kaddd niistaa nee znass :D

 • O
  Oma 1604

  Bravo kralju!

 • m
  miskan

  covjek je sretan i zavidim mu i samo napred ekreme

 • B
  Biljana Mihajlović Tokalić

  STO SE MENE LICNO TICE,SALA VAM JE JAKO NEUMESNA,OVO JE DOSTUPNO I MALOJ DECI KAO I SOK ZA SVE ONE KOJIM IMAJU CERKE NJENIH GODINA.NE SHVATAM ZASTO JE BAS STANIJA,DEVOJKA KOJA SE TOLIKO STAVLJA NA STUB SRAMA.NIGDE,U PRENOSU OVOG SNIMKA NE STOJI DA STE VI NAPISALI DA JE PRVOAPRILSKA SALA,ZATO MISLIM DA BISTE TREBALI DA DEMANTUJETE OVU DEGUTANTNU SCENU.

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil