Znate li na šta je spreman muškarac koji vas stvarno voli?

Ako vam treba dokaz ljubavi, onda pitajte svog muškarca da li bi bio spreman da se zbog vaše karijere preseli u drugi grad

  • 0

U današnje vreme, za stabilan posao i dobru platu ljudi su spremni da podnesu velike žrtve, pa čak i da se presele iz svog mesta stanovanja. Do sada su uglavnom ovakve poslovne prilike bile privilegija muškaraca, pa bi se tako s njim zajedno selili i supruga i deca. Međutim, šta ako je žena ta koja je dobila šansu za napredak u karijeri?

Iako bi to ranije bilo nezamislivo, pokazalo se da bi više od polovine modernih muškaraca, mlađih od 45 godina, bilo spremno da se presele u drugi grad ili inostranstvo jer je njihova draga dobila fantastičnu poslovnu šansu.

Prema rezultatima istraživanja koje je sprovela jedna britanska kompanija za selidbe, pripadnici starijih generacija, rođenih između 1945. i 1968. godine, za ovakav jedan radikalan potez spremno je 43 odsto, dok bi samo 28 odsto onih starijh zbog karijere svoje supruge pristalo da se preseli.

Među mlađim muškarcima, 55 odsto njih ima barem jednog drugara koji se preselila zbog toga što je supruga dobila bolji posao. Otprilike je isti broj žena rekao da bi bez problema preselile porodicu u ako treba i na drugi kraj planete, ako bi dobile bolju poslovnu ponudu.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA