FESTIVAL PENISA: Evo kako se u Japanu slavi muškost (FOTO) (VIDEO)

Svake prve nedelje u aprilu, građani jednog japanskog grada prave veliku paradu u čast muškog polnog organa

  • 9

Ako se ikada početkom aprila budete zatekli na ulicama Kavasakija, nemojte da se iznenadite ako odjednom na sve strane budete počeli da viđate penise svih mogućih dimenzija i boja.

Niti halucinirate, niti vam je na umu “samo jedno”, to samo ovi Japanci proslavljaju “Kanamara Matsuri”, odnosno “Festival čeličnog penisa”.

U pitanju je tradicionalna manifestacija koja datira još iz 16. veka. U to doba prostitutke su krenule da se masovno okupljaju oko gigantske statue penisa, kako bi mu se, kao nekoj vrsti božanstva, molile da ih zaštiti od polno prenosivih bolesti.

Takođe, kako legenda kaže, nekada je živela opasna demonka, u vidu zubate vagine, skrivene u vagini neveste. Ova zla "vagina dentata" je prve bračne noći kastrirala mladiće.

Zato su mlade Japanke tražile od jednog kovača na glasu da im od najtvrđeg čelika iskuje ogroman ružičasti penis koji će jedini imati moć da savlada ovu užasnu vaginu.


Danas je Festival čeličnog penisa samo jedna vesela prolećna turistička atrakcija, tokom koje možete kupiti suvenire u obliku falusa, jahati na ogromnom drvenom udu, polizati penis-sladoled ili penis-lizalicu.

Ipak, nije to sve potpuno bez ikakve svrhe. Lokalne vlasti koriste priliku da sav prikupljen novac ode u istraživanje lekova protiv side.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penis

    10. april 2014 | 05:12

    A pornići im cenzurisani. Ccc

  • Miloš

    9. april 2014 | 23:01

    Strašno je koliko smo mi Srbi zatucani i nespremni da razumemo i shvatimo druge kulture i njihove običaje. Da, ovo je prilično bizarno, ali komentari tipa "kuda ide ovaj svet?" i slični su stvarno smešni. Pa kod nas je običaj da ljudi svake godine idu u Guču da se otruju od alkohola i povraćaju po sebi i uriniraju u gaće. Još jedan srpski primer iz ne tako daleke prošlosti je lapot, kada su deca ubijala svoje iznemogle roditelje,zar to nije bolesno? Taj običaj se zadržao sve do početka 20. veka. Otvorite se malo za ljude koji su drugačiji od vas, ne budite konzervativni. Zamislite kako bi svet bio dosadan da smo svi isti.

  • DREAM

    9. april 2014 | 21:18

    Dakle,ne verujem sta citam!Kuda IDE ovaj svet?!!!I ovo je turisticka atrakcija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA