SPOPALA VAS JE SEKS-DOSADA? Probudite strasti uz ovih par saveta! (GIF)

Već ste uvežbali rutinu, i svaki seks je poput reprize prethodnog. Postoji način da probudite uspavano uzbuđenje, ali morate malo da se potrudite

  • 3

Ako ste zapali u kolotečinu i seks vam je postao poput još jednog kućnog posla koji odrađujete, moramo da vam napomenemo da propuštate fantastične trenutke koji vam pružaju opuštanje, zbližavanje s partnerom i čine zdravlje boljim. Uz sve životne obaveze koje nas pritiskaju iz dana u dan, vrlo je lako zapostaviti seksualni život, a izgovora imamo na pretek: umor, iscrpljenost, glavobolje, problemi na poslu i lista se samo nastavlja.

Ipak, zaista je šteta da ne uživate u seksu. Zato se odmah pokrenite i probajte to da uradite uz ovih nekoliko saveta.

Naspavajte se

mala sirena

Osim što ćete se bolje osećati i biti odmorniji, spavanje budi libido budući da na taj način organizam ima više hormona testosterona.

Pustite mašti na volju

masta, sundjer bob, duga

Nemojte se plašiti maštarija koje su sasvim normalne i poželjne. Tako ćete probuditi želju za seksom, a čak možete i zamisliti i nekoga ko vam je privlačan. Mnogi će se složiti da to nikako ne ulazi u sferu prevare, a jedno istraživanje je pokazalo da tako misli oko 75 odsto ispitanika.

Nađite se na pola puta

kompromis

Uvek se možete da se dogovorite kako da obe strabne budu zadovolj(e)ne i zaista je nerealno očekivati da će se svaki puta zemlja zatresti od uzburkanih strasti. Ako niste raspoloženi za seks, možda će vam odgovarati oralno zadovoljstvo? Razgovarajte s partnerom i prilagodite se trenutku.


Razmišljajte o seksu, ne izbegavajte ga

grub seks

Budete li stalno razmišljali da je vreme za akciju, a niste spremni, stvorićete pritisak i seks će kod oboje steći negativnu konotaciju. Pa prisetite dobrih starih dana i koliko ste uživali i kako ste se dobro osećali uz partnera. Više takvih, pozitivnih misli, sigurno će probuditi uspavani libido.

Šta vas tačno uzbuđuje?

zeciji seks

Da biste uživali u seksu, morate da znate šta vas uzbuđuje. Ili razgovarajte sa partnerom da to otkrijete zajedno ili otkrijte sami. No, nemojte zaboraviti da će svaki partner biti srećan da vas može zadovolji, a u tako ćete se još više zbližiti.

Sinhronizujte se s partnerom

seks strastveno(

Vi ste jutarnji tip, a partner noćna ptica? Nađite se na pola. Možda da rezervišete jedno popodne i otkažete ostale obaveze? Upravo to preporučuje Trejsi Koks, stručnjak za veze, koja je iz mnogih razgovora s parovima u krizi shvatila da su ovakvi problemi uobičajeni u vezama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr_sokrates

    18. jul 2014 | 02:17

    Sve to ide kad imas na racunu od cetiri nule pa na gore. Ovako jao racun za struju jao telefon jao intenret ide zima itd a ti 200eur platu... pa kome je do sexa.

  • Miiile, još dinamita!

    18. jul 2014 | 00:23

    Pa gde sunđer Boba među ovu pornografiju? Oplakah ga!

  • d@ni

    24. jul 2014 | 02:47

    Probajte i po 50 sklekova svako jutro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA