Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva "drugarica": Ako vas "potera" kod nje, ima toalet u dvorištu i nekoliko pravila, a traži i bakšiš

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od gostiju traži da se upišu u dnevnik, a nije loše da ostavite i bakšiš, jer održavanje poljskog toaleta, navodi, može da bude skupo

  • 0
Poljski WC Foto: Shutterstock

Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Ajvi Blum obznanila je da svoje goste primorava da u toalet idu napolju, tačnije u dvorište koje je opremila da zameni ono unutra.

"Ranije sam gostima dozvoljavala da idu u wc unutra, ali sam u međuvremenu shvatila koliko to nije higijenski. Od gostiju prvo tražim da na stopala navuku kaljače", navodi ona.

Oni koji prvi put koriste njen "poljski wc", prvo moraju da pročitaju pravila korišćenja.

"Najbitnije je da iskopate rupu najmanje 15 centimetara od postojećeg štapića, jer je tu već nuždu obavio prethodni gost", navodi ona.

Kad obavite šta morate, na vrh ubacite seme, koje vam ljubazna domaćica obezbedi. Zakopate sve i označite štapom. Pošto živi u Arizoni, a tamo ume da bude veoma toplo, ona gostima obezbeđuje i kutiju sa osveženjem i grickalicama. A postavila je i zavesu da gosti imaju privatnosti.

Na kraju operete kaljače u kofi sa vodom i sapunicom i stavite ih u teglu da i sledeći "kog potera", može da ih koristi. Od gostiju traži da se upišu u dnevnik, a nije loše da ostavite i bakšiš, jer održavanje poljskog toaleta, navodi, može da bude skupo.

(Telegraf.rs)

Video: Prozirni javni toalet nasred Tokija: Ne brinite, nećete biti uhvaćeni sa spuštenim gaćama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA