SAZNAJTE: O ovome muškarci brinu tokom prvog seksa! (GIF)

Da li vas zanima šta mu je u tim trenucima u glavi? Nas jeste i evo šta smo otkrili! Nisu baš tako samouvereni u krevetu, kao što su bili kada su vas startovali u klubu

  • 2

Želeli smo da saznamo šta se najčešće događa u glavi muškarca prilikom prvog vođenja ljubavi u novoj vezi. I uspeli smo! Eh, nije im lako. Po svemu sudeći, šminkersko ponašanje i samouverenost sa šanka retko kada se istom snagom preslikavaju i u krevetu. Naročito na početku samog seksualnog čina.

Muškarcima nije lako da pričaju o tome, čak ni svojim prijateljima pred kojima nemaju gotovo nikakve tajne. Zato smo se slatko nasmejali kada smo konačno saznali šta im se sve mota po mislima.

Prevremena ejakulacija

orgazam tinejdzer izraz lica

Prilikom prvog seksualnog „upoznavanja“ sa novom devojkom, muškarac ima priličnu frku od prerane ejakulacije. Taj strah nastao je još u školskim klupama, dok je sa prijateljima razmenjivao neproverena saznanja o seksu, listajući izlizane stranice erotskih magazina. Lako ćete ga prepoznati na njegovom licu u krevetu: zgrčena faca i sklopljeni kapci, dok svim silama pokušava da skrene misli sa vas na sećanje kada je njegov omiljeni tim puk’o sa 5:0, jer tada sigurno opada „raspoloženje“.

Da li ona glumi orgazam?

orgazam

Dok u odlaganju svog orgazma nešto i može da učini, do vašeg puta prema zadovoljstvu te vrste mora da pređe sedam mora i gora. „Bog nam je svima dao penis i mozak, ali ne i dovoljno krvi da oba rade istovremeno“, rekao je Robin Viliams. Dakle, ako se ne zakunete u sve najmilije da ste doživeli orgazam za doživotno prepričavanje, promatraće vas sa nevericom, bez obzira na vaše sluđeno dahtanje. Onako ispod oka.

Kakav sam u oralnom seksu?

orgazam

Srećom, tehnika oralnog seksa nije jednačina sa tri nepoznate. Ali, njemu je ponekad teško da nađe i jedno x. Još ako se nije obrijao, ne treba da bude mnogo pametan i da shvati da je to trebalo da uradi. Zna i da je u ovakvim momentima potrebno da iskaže svu svoju maštovitost. Zato mu, s vremena na vreme, dajte neki nagoveštaj kako se osećate.


Da li joj se sviđa moj oblik „dole“?

seks i sendvici

Nezavisno od seksa, on očekuje potvrdu da vam se sviđa fizički. Ceo. Jer, takav je, kakav je. Ništa ne može da promeni. Ovo je inače riskantno polje za bilo kakvu duhovitost. Kada se radi o njegovom „ponosu“, nije šaljiv tip. Za prvi put, ako već niste u filmu da komentirišete njegov „izgled“, najbolje je da to ni ne radite. Umesto toga, pokažite mu zadovoljno lice dok ga dodirujete, ako želite da se sve završi kao što je i počelo, u nezaboravnoj sceni zavođenja i seksa.

Nisam dovoljno veliki za nju

ron dzeremi gif

Večita dilema, koja će, kako sad izgleda, trajati i kada se 3054. godine seks bude vodio u nekim kapsulama, bez dodira. Kompliment - neophodan. Superlativ - isto. Posle toga vas verovatno čeka seks kakav niste vidjeli ni na filmu. Uslediće osećaj njegove očaranosti i sočne senzualnosti. Rock 'n' rool seksa! Muškarcu je inače to najbitnije. Čak i ako ima natprosečnu veličinu. Jer, nikada neće shvatiti da je 15-16 centimetara prosečna dužina. Kao što nikada neće shvatiti da nije bitna palica, već magija u njoj.

A kada pukne kondom?

Od svih „teških“ razmišljanja tokom seksa najveći stres mu stvara ipak situacija kada pukne kondom. Sama priča o pucanju ne bi bila problematična (ima još kondoma na stoliću pored) da nije muške popratne misli „A šta ako zatrudni!“ i hvatanja za glavu sa dodatnim „Teško meni!“.

(Telegraf.rs/Portaloko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    23. jul 2014 | 19:20

    Sine ako uspes, DA NE MISLIS ni na sta od pomenutog , A M O Z E SE,/samo opusteno i sala,vic,vic,/,daces joj domaci zadatak,da* sece sebi vene* sto te ranije nije srela.

  • Fresh Prince

    24. jul 2014 | 15:07

    Ču sendvići I sex.. svašta... ko zna zna, ko nezna naućiće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA