39

DEVOJKE, BUDITE KUČKE: Tretirajte muškarce kao pse!

Iako ovo zvuči krajnje kontrovezno, stručnjaci savetuju ženama da tretiraju svoje partnere kao pse i veza će im duže trajati

Seks, tamabepa, zavođenje, seks igračke
Foto-ilustracija: Profimedia

Britanski stručnjak za međuljudske odnose Sloun Šeridan-Vilijams smatra da za dobro funkcionisanje veze treba tretirati partnera kao psa. Njena teorija glasi: “Ako želite da vam vaša polovina uzvraća istom bezuslovnom ljubavlju kao i vaš pas, dresirajte je na isti način”.

Ovaj “životni trener” smatra da “partneri koji slede psihološka pravila namenjena štencima imaju zdrave partnere koji ih vole”. Temelj ove “tehnike” oslanja se na četiri principa: poverenje, poštenje, poštovanje i integriet.

– Kada dresiramo mladog psa koji tek uči da uzima obroke u određeno vreme, sigurno mu nećemo dati celu vreću kroketa da sam odluči koliko mu je dovoljno. Mi odlučujemo umesto njega. Na isti način, ne treba pratneru nuditi sve kao na pladnju - ističe Šeridan-Vilijams.

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua

Ona, takođe, podseća da imamo običaj da nagrađujemo pse kada se dobro ponašaju. Po istoj logici, ako date sve partneru bez razmišljanja, nikada se neće potruditi da vam ugodi. Uzimaće sve zdravo za gotovo i nikad neće imati osećaj da treba da se izbori za vašu pažnju.

Ako vaš pas potrči za nekom vevericom u parku, nemate nikakvu šansu da ga stignete trčeći za njim, već gledate kako da mu skrenete pažnju. Isto pravilo važi i u vezi: trčeći stalno za partnerom ostavljate utisak da ste uvek tu, prisutni, što ga neće obavezno navesti da vas više voli.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Ponekad se treba udaljiti od partnera kako bi mu dali priliku da on krene za vama, objašnjava Šeridan-Vilijams.

Kada se obraćate psu, uvek jasno kažete šta želite. Učinite to i sa vašom polovinom. Nemojte slati šifrovane ili nejasne poruke. Nemojte je terati da čita između redova – rekla je ona, posebno savetujući partnere da nikada ne pokazuju strah.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Nikada ne pokazujte strah. Kada vaš pas vidi da drhtite, on se uznemiri. Primenite istu psihologiju i na vašeg partnera: nikada mu ne pokazujte da se plašite da ćete ga izgubiti. Radite na svom samopouzdanju umesto da stalno trčite za partnerom i budete u strahu da će vas napustiti – zaključila je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Ljubav, muško-ženski odnosi, veze
Popularni komentari
 • m
  mira

  Ne znam dokle cemo stici sa ovakvim “poukama”…..Postali smo egoisti, egzibicionisti, nastrani u svakom smislu….Zena sam i imam prilicno godina i zivotnog iskustva , ali mislim da je feminizam unistio i drustvo i porodicu…decu nam vaspitavaju “naucnici” ovog kova….nema ljubavi i onoga sto bi je trebalo pratiti, paznja, postovanje i neznost su postale “primitivizam”.
  Devojka koja se ponasa kao kucka zasluzila je da bude tako i tretirana, pa makar bila to i moja cerka. Nema posle kuku – lele.

 • M
  Maci

  Koja glupost. . . Da je neko rekao da zene treba tretirati kao pse to bi bilo ugrozavanje ljudskih prava. . .

 • Ž
  Žerac

  Ja sam poslušan, čim partnerka poželi doggy pozu ja joj ispunim želju.

foto dana