Ovi znaci otkrivaju kakav je u krevetu!

Da li je neko odličan ljubavnik ili možete da očekujete najodvratnijih pola sata svog života, možete da pogodite prema ovim signalima

  • 2

Bilo bi baš odlično da ne morate da nagađate kakav je neko u krevetu, već da znate odmah šta je na meniju, pa da ne budete razočararani.

Ipak, činjenica je da možete jedino da lupite, a znaćete definitivno kakav je u krevetu kada i odete u krevet. Možda će ovi znaci malo ipak pomoći da otkrijete šta vas čeka.

Kako se kreće?

 

Najlakše bi mogli da provalite iz toga kako igra neki sport ili kako pleše, no stručnjaci tvrde dovoljno je i da obratite pažnju na to kako se kreće. Da li izgleda šarmantno i kao da mu je prijatno u njegovoj koži? Da li se drži uspravno i hoda kao da ima neki cilj? Sve su to fizički znakovi da i u krevetu ima dobre poteze.

Kakve su njegove motoričke sposobnosti?

TAMABEPA, Seks, Orgazam

Obratite pažnju i na ono što radi s rukama kad ste zajedno. Zavisno u kakvoj ste situaciji, npr. ako u kancelariji vrti olovku oko prstiju ili šta generalno radi s rukama kada govori? Gestovi mogu reći mnogo o tome kakav je ljubavnik, ističe Glamour. Veća pokretljivost znači bolje izražavanje samog sebe, a to su odlični znaci i za vreme u krevetu.

Da li je samouveren?

Nivo samouverenosti takođe govori mnogo o tome kakav je muškarac u krevetu. Deluje li kao vođa? Izražava li se besprekorno i ne beži od teških ili spornih razgovora? To su sve dobro znaci i za vaš seksualni život.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    12. oktobar 2014 | 18:16

    Umesto nagadjanja i pracenja znakova koji mogu i ne moraju nista da znace, probajte ga pa cete znati zasigurno. Takodje nije dovoljno jednom otici u krevet sa nekim pa doneti konacan sud. Prvi put moze imati tremu ili biti previse uzbuden pa moze i da zabrlja...

  • COCA COLA

    12. oktobar 2014 | 22:16

    Oseti se to odmah .:-))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA