IZNENADIĆETE SE: Evo šta sve niste znali o seksu

Iako često mislimo da o seksu znamo sve, ili barem dovoljno, sigurno vam je promakla neka od ovih interesantnih činjenica. Pogledajte ove zanimljive, smešne, korisne i zabavne detalje o seksu

  • 8

Seks je večita tema i inspiracija za razmišljanje, zato nije čudno što često nailazimo na razne zanimljivosti u vezi s njim. Pogledajte ovih 14 činjenica koje će vas dobro zabaviti, a možda će vam i koristiti.

Seks umanjuje stres

Naučno je dokazano da seks smiruje živce, snižava krvni pritisak i umanjuje stres.

TAMABEPA, Seks, Zavođenje, Kancelarija, Posao, Sekretarica, Igrice

Seks jača imuni sistem

U slučaju da se danas osećte lošije nego inače... Samo kažemo.

Lubrikanti lakše dovode do orgazma

Gotovo 50 odsto žena i muškaraca je prilikom jednog istraživanja potvrdilo da lakše postižu orgazam ako koriste lubrikant.

Kokosovo ulje

Kad smo kod lubrikanata, kokosovo ulje takođe može poslužiti u tu svrhu. Prirodno je, duže traje i, navodno, odlično je u borbi protiv gljivica.

Sperma i kalorije

Ako vas je ikad zanimalo koliko kalorija ima sperma, odgovor je 36, u jednoj supenoj kašiki. Iako teško da je neko razmišljao o tome.


Posle treninga

Protok krvi do vaših genitalija veći je posle treninga, što povećava seksualnu funkciju, potvrdilo je jedno istraživanje. Takođe, vežbanjem se podiže nivo testosterona. Drugim rečima, obavezno isprobajte.

Gluma

Skoro 31 odsto muškaraca tokom jednog istraživanja glumilo je orgazam. A mislili ste da znate baš sve o seksu.

Ljubav i seks

Ljubav i privrženost zaista poboljšavaju seks.

Seks za jednu noć

Za 52 odsto muškaraca i 41 odsto žena, putovanja su idealne prilike za seks za jednu noć. Jedno istraživanje je pokazalo i da najviše muškaraca vara svoje partnerke na putovanjima.

Orgazam putem bradavica

Evo kako to funkcioniše: stimulacijom bradavica oslobađa se oksitocin, koji može izazvati kontrakcije materice i vagine, koje su povezane s orgazmom. To dvodi do boljeg protoka krvi u genitalije, a za neke žene, i orgazam.

Bol

Da li ste se ikad zapitali zašto vas udarci po guzi tokom seksa ne bole, kako bi možda boleli u normalnim okolnostima? Zato što osećamo manje bola tokom seksa, odnosno, povećava se naš prag bola.

Seks i spavanje

Jedno istraživanje otkrilo je da ljudi koji spavaju na stomaku, s rukama iznad glave, na taj način podstiču seksi snove, među kojima su i oni sa slavnim ličnostima.

Jabuke

Samo jedna jabuka na dan, može da poboljša vaš seksualni život. Mislimo na žene.

Glavobolja

Umesto da posegnete za tabletom kad osetite glavobolju, isprobajte potpuno prirodni recept - seks.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA