SEKSI SANOVNIK: Evo šta znači kad vas u snu zaskoči kolega koji vam ide na živce!

Jeste li se ikada zapitali šta znači onaj erotski san od sinoć u kom glavnu ulogu ima bivši frajer? Da li se i vama desilo da sanjate seks s Bred Pitom ili možda sa njegovom Anđom? Saznajte tumačenje ovih vrućih noćnih mora

  • 33

Snovi nam često govore o tome šta nam treba, a šta ne dobijamo tokom budnih sati. Ako naučite da ih dešifrujete, mogli biste otkriti kako da postignete zadovoljavajući ljubavni život.

Ovo su pet najčešćih scenarija kad su seksi snovi u pitanju:

Bivši

Snovi o bivšem mogu biti prilično uznemirujući. Međutim, to ne znači da niste normalni. Opustite se, jer je reč samo o tome da vaš mozak uzima mentalni predah. Bivši mogu da simbolizuju nešto drugo što povezujete s njima. Na primer, ako sanjate nekog ko vam se sviđao u mlađim danima, on bi mogao da simbolizuje osećaj slobode i nesputanosti koji ste imali u tom periodu života. Ako sanjate o bivšem koji je bio sladak i nežan, možda čeznete za sigurnošću, dok divlji bivši može predstavljati nedostatak strasti i spontanosti. Ali, ako imate učestale opsesivne snove o jednoj osobi, možda ipak imate razlog za zabrinutost.

Poznata osoba koja vam se sviđa

Nije retkost sanjati seksi susret s poznatim glumcem, pogotovo među ženama. To bi moglo da znači da želite da vam se ispuni neka želja. Ako, recimo, sanjate o romantičnom pevaču, možda čekate da u vaš život uđe takva osoba ili da vam nedostaje romantika u sadašnjoj vezi. Ali, to bi moglo značiti i da želite biti deo glamuroznog sveta kao osoba koju ste sanjali.

Osoba koju mrzite

Zamislite da sanjate onog neprijatnog kolegu koji na poslu ne postiže ništa osim što vas nervira. Ovakvi snovi mogu nas izbaciti iz takta, ali nemojte biti šokirani, jer to može da znači da, bez obzira koliko je neka osoba užasna na prvi pogled, ona ipak poseduje neke kvalitete koji bi vam se mogli svideti. Isto tako, seksi snovi s rođacima mogu da znače da želite dublju povezanost s porodicom.

Isti pol

Nemojte se prepasti ako sanjate kako ste u strastvenom klinču s osobom istog pola. To ne znači da vam se odjednom promenila seksualnost, nego bi moglo da znači da žudite za više razumevanja u svojoj vezi. Verovatno osećate da vam je potrebno da partner bude nežniji i osetljiviji prema vašim potrebama.


Stranac

Vođenje ljubavi sa misterioznim neznancem predstavlja potrebu za više misterije i začina u vašem seksualnom životu, naročito ako se seks s partnerom proredio. Snovi o seks-trojci mogli bi, s druge strane, da signaliziraju želju da napustite dosadnu romantičnu rutinu i vratite strast u vašu vezu.

(Telegraf.rs / Magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunka

    10. decembar 2014 | 00:06

    Sanjam sve pomenute varijante!

  • The Spatula

    9. decembar 2014 | 23:49

    Zemunka, pazi sta sanjas nocas :))

  • Bambola

    10. decembar 2014 | 10:32

    Sanjala sam noćas kako sve vreme pokušavam da preobratim jednog "geja" O.o omg :-o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA