DANAS JE DAN ORGAZMA: Znate šta treba da radite!

Budući da je danas međunarodni dan orgazma, svako bi trebalo da uhvati svoju bolju polovinu za ruku i pokloni joj... znate već šta!

  • 93

Međunarodni dan orgazma možda nije neki veliki praznik, ali za vas i vašu bolju polovinu može da bude najveći praznik ove godine, ako se potrudite kako treba.

Svaka žena ume da odglumi orgazam, a poražavajuće je da gotovo četvrtina njih nikada nije doživela vrhunac u seksu. Zato, budite srećne i proslavite ovaj dan kako dolikuje. Dosta je glume, neka vam orgazam danas bude pravi.

Muškarcima malo teže ide glumljenje orgazma, jer teško da mogu da prilože dokaze “minulog rada”, ako je orgazam izostao. Ali, i muškarci umeju da glume da uživaju u seksu, a to se u većini slučajeva dešava kada je žena dominantna u odnosu. Zato, danas udarite šakom od sto i priredite vašoj dragoj orgazam za pamćenje.

Da li ste znali da postoji razlika između muškog i ženskog orgazma? Da, ženski za ženski orgazam je potrebno mnogo više inspiracije nego za muški i ženama je mnogo teže da dođu do vrhunca. Zato dame, birajte muškarce koji znaju šta rade!

Ovi muškarci pružaju orgazam za pamćenje!

Jedna zanimljivost za muški svet – i muškarci imaju G-tačku, i to čak tri komada!


Želimo vam srećan dan orgazma i puno lepih uspomena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    22. decembar 2014 | 23:43

    Mjesec i tjedan dana dragog nisam vidjela,danas se odlucim sama odradit :) i 5 sati nakon procitam ovaj clanak ja obiljezila dan po propisima >.<

  • LaViCa

    22. decembar 2014 | 14:34

    Aaaa mora se danas navata neki delija 3:) ♤ gde da mi se izbaksuzira cela godina :D :D :D

  • Jaa

    22. decembar 2014 | 14:52

    Ohoho.....Dragi moj The Spatula:-):-):-)tesko tebi:-):-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA