Da vam bude tvrd kao stena! Prirodnim putem! Besplatno!

Sve više muškaraca danas ima probleme s potencijom. Za to, naravno, postoje razna rešenja. Neki preparati za potenciju su veštački i štetni su za zdravlje, dok su drugi na prirodnoj bazi i nisu štetni, ali jedno im je zajedničko – skupi su

  • 31

Ako nemate novca za skupe preparate, a imate problema s erekcijom ili jednostavno želite da poboljšate svoju polnu moć, preporučujemo vam neka prirodna sredstva koja će sigurno pomoći.

Polna moć muškarca zavisi od više faktora, najvažniji je svakako prokrvljenost penisa, zatim psihičko stanje i rad žlezda s unutrašnjim lučenjem, pre svega polnih žlezda.

Pre nego što pređemo na konkretne savete:

Da biste poboljšali ova tri faktora polne moći, trebalo bi da u svoje svakodnevne radnje uvedete redovno vežbanje, jer ćete tako blagotvorno uticati i na cirkulaciju, i na psihičko stanje, a i na rad endokrinih žlezda.

NAMIRNICE KOJE UTIČU NA POTENCIJU

Postoji veliki broj namirnica koje sadrže sastojke potrebne za polnu moć muškarca, a izdvajamo vam najvažnije: koštunjavo voće (lešnici, orasi, bademi, pistaći, indijski orasi, semenke bundeve); meso divljači; morska riba i morski plodovi (posebno kavijar i ostrige); povrće (ljuta paprika, celer, ren, cikorija, rukola, rotkvica); piće (vino, šampanjac, magareće mleko, kafa).

PRIRODNI AFRODIZIJACI

Najbolji prirodni afrodizijaci su lekovite biljke, a evo i koje: kantarion, žalfija, paprat, nana, verbena, sremuš, ruzmarin, timijan, čubar (rtanjski čaj), žen šen, crni i beli biber, đumbir, cimet, muskatni oraščić, ginko.


SAVET GODINE

Ako vam se ne da da pamtite sve ove biljke i da beskrajno tumarate po pijacama u potrazi za njima, napravite čaj od ove tri biljke – rtanjski čaj, bosiljak i kopriva. Pomešajte u nekoj tegli jednake delove ove tri biljke. Jednu supenu kašiku ove mšavine prelijte sa tri decilitra ključale vode i ostavite da odstoji 15 minuta, kada će čaj biti spreman za konzumiranje.

Uz ovaj čaj možete koristiti i smesu od rendanog đumbira u medu. U smesu možete dodati i suvi bosiljak, orahe ili ruzmarin, a uzima se po jedna kašika ujutru i uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mcdonalds

    27. decembar 2014 | 08:50

    Jedini lijek za stalnu potenciju je svakodnevno mastrubiranje...pa to je organ ko i svaki drugi... Ako nevjezbas neces moci dugo...isto ako nisi u formi nemos trcat ni sto metara...tako nema sexa bez vjezbe... Muski i zenski jednako...

  • verka

    2. maj 2016 | 20:04

    ja dam sa svojim muzom zadovoljna,kako je ppceo da pije nemam problema. On i ja smo zadovoljni.

  • Jasmina

    19. januar 2015 | 13:09

    Sto vise sexa i ok ce biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA