Evo šta žene žele u seksu!

Momci, nije da ne znate šta bi trebalo da radite, ali još malo edukacije nije na odmet. Evo šta vaša draga potajno priželjkuje, a neće da kaže

  • 10

Iako svaka osoba ima svoje specifične želje, ovde možete pogledati koje stvari većina žena priželjkuje u seksu i koji to faktori doprinose njihovom zadovoljstvu.

Sporo skidanje

Anketa je pokazala da mnoge žene uživaju kada ih partner skida, a prosto obožavaju kada to radite toliko sporo da ih dovedete do ivice živaca.

Seks u javnosti

Ako mislite da vaša devojka nije takva - verovatno baš ona mašta o seksu na brzaka negde gde postoji rizik da budete uhvaćeni.

Predajte im kontrolu

Mnoge žene izrazile su želju za tim da su one te koje diktiraju tempo u krevetu, ali samo povremeno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Igranje uloga

Neke žene obožavaju da izigravaju nevine tinejdžerke ili seksi učiteljice, druge vole da vide muškarca u uniformi, a svima je zajedničko da povremeno vole da dožive nešto novo i zabave se na neki novi način.

Menjanje tempa

Mnoge žene žale se na to da njihov muškarac poznaje samo jednu brzinu u seksu, a to je ona najbrža. Kažu da priželjkuju više varijacija, odnosno, da nekada vole nežno i sporo, a nekada vole grublje i brže.

Usredsredite se na nju

Masaža kao predigra ili vaša spremnost da učinite sve kako biste je zadovoljili nešto je što obožava većina žena.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Oralni seks

Osim ako vam devojka eksplicitno ne kaže da mrzi kada je oralno zadovoljavate – sigurno obožava kada to radite. Poradite na tehnici i oboje ćete uživati.

Preuzmite kontrolu

Iako povremeno one vole da budu glavne, većina žena, svih tipova obožavaju kada muškarac preuzme kontrolu u krevetu i, na ovaj ili onaj način, dominira.

Predigra počinje pre spavaće sobe

Predigra je nekad celodnevna aktivnost koja može dovesti ili do eksplozivnog seksa na brzaka ili seksualnog maratona. Bitno je održavati međusobnu privlačnost. Bacite poneku provokaciju čak i kada ne planirate seks.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ljubljenje

Strastveni, polagani poljubac nešto je što može jako uzbuditi, ali i doprineti intimnosti. Možete se ljubiti nasamo ili u javnosti, a poljubac nekada govori više nego hiljadu reči.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Посматрач

    10. februar 2015 | 14:26

    Предајте им контролу - преузмите контролу... Хаос...

  • Ptica trkacica

    9. februar 2015 | 19:35

    Nekima i da nacrtate, ne bi pomoglo.

  • strvarno?

    11. februar 2015 | 12:43

    Pa dok chovek sve ovo uradi prodje 8 sati.,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA