KOLIKI MU JE PENIS, DA LI JE GEJ? Šta sve dužina prstiju otkriva o muškarcu?

Tako jednostavna stvar, a tako brutalan pokazatelj! Samo treba da pogledate u njegove prste i odmah ćete znati mnogo o muškarcu. Probajte i proverite da li je istina

  • 15

Ako je verovati istraživanjima sprovedenim na značajnim svetskim univerzitetima, dužina domalog prsta ili kažiprsta, o muškarcima može reći koliko su promiskuitetni, privlačni suprotnom polu, pa čak i ponešto o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

 

U svakom slučaju, naučnici su došli do vrlo zanimljivih podataka o tome što sve označava dužina domalog u odnosu na kažiprst:

 

Promiskuitet

 

Muškarci s dužim domalim prstom najverovatnije su promiskuitetni, pokazalo je istraživanje sprovedeno na Okfordovoj katedri eksperimentalne psihologije.

 

Verovatnoća da će dobiti rak prostate

 

Triput je manje verovatno da će muškarci kojima je kažiprst duži od domalog, oboleti od raka prostate, pokazalo je to 15-godišnje istraživanje sprovedeno na 4.500 muškaraca.

 

Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com

Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com

 

Privlačnost

 

Istraživanje iz 2011. godine pokazalo je da su muškarci s dužim domalim prstom privlačniji suprotnom polu i žene ih češće biraju za partnere.

 

Bogatstvo

 

Naučnici s kanadskog Univerziteta Konkordija, na osnovu istraživanja su zaključili da su muškarci s dužim domalim prstom skloniji preuzimanju rizika, a samim tim je i veća verovatnoća da će postići više ciljeve i dostići veće materijalno bogatstvo od onih koji manje rizikuju. Na osnovu njihovog istraživanja sprovedenog na 415 muškaraca pokazalo se da su takvi muškarci češće "alfa mužjaci" koji naporno i mnogo rade pa samim tim i više postižu u životu.

 

Foto: Profimedia/I dream stock

Foto: Profimedia/I dream stock

 

Seksualnost

 

Nekoliko istraživanja pronašlo je vezu između seksualne orijentacije i dužine domalog prsta i kažiprsta. Prema tome, pokazalo se da su muškarci s dužim kažiprstom skloniji istom polu. Kod žena je drugačije, pokazalo se da su žene sklonije istom polu one koje imaju kažiprst kraći od domalog.

 

Veličina penisa

 

Istraživanje iz 2011. godine koje je objavio jedan azijski časopis, pokazalo je da muškarci s kraćim kažiprstom od domalog imaju veći penis.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Zaključak

 

Ako je muškarcu kažiprst duži od domalog, natprosečne su šanse da će biti ljubazan prema ženama, homoseksualnih sklonosti, siromašniji, ružniji i s manjim penisom. No, gledamo li s vedrije strane, tim muškarcima su manje šanse da će oboleti od raka prostate.

 

(Telegraf.rs / NP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zdena1

    28. februar 2015 | 21:19

    srednji prst je najbitniji - kako god okrenete...

  • Vlajko

    1. mart 2015 | 08:58

    Meni su kaziprst i domali prst iste duzine. Da li to znaci da sam biseks?

  • Neko

    28. februar 2015 | 20:40

    Zensko sam i kaziprst mi je kraci od domalog,a nisam sklonija istom polu. :-) Teorija pada u vodu :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA