DA LI SE I TI PREPOZNAJEŠ? Ovo su situacije kada odlučimo da se javimo bivšem (GIF)

I pored toga što nakon raskida želimo da se pomirimo sa bivšim na bilo koji način, nekada je bolje ostaviti stvari kakve jesu i ne truditi se da ih još više pokvarimo

  • 12

Kada je tema "bivši dečko" u pitanju, sve žene ovog sveta mogu da se poistovete jedna s drugom. Ono što je interesantno, skoro svaka će, dok je trezna, reći da mu se više nikada neće javiti, ali čim se popije koja čašica hvataju se telefona.

Ipak, alkohol nije jedina opcija pod koju spada i javljanje bivšem. Pogledajte kakve sve situacije mogu da vas navedu na ovaj, u većini slučajeva, pogrešnan postupak.

NAKON TRI ČAŠE VINA

GIF

Iako misliš da je ovo i više nego odlična ideja kada malo popiješ, obavezno se seti da je sutra novi dan i da ćeš se najverovatnije kajati zbog slanja SMS poruke.

KADA SI U DEPRESIJI

GIF

Ustala si i čitav dan ti ide naopako. Zakasnila si na posao, na istom si mnogo stvari zabrljala, drugarice su ti zauzete pa nemaš s kim da popiješ kafu i imaš osećaj da se čitav univerzum urotio protiv tebe. Tada se setiš bivšeg dečka kao osobe koja bila uvek tu da te sasluša, i dolaziš u isključenje da okreneš njegov broj.

NAKON DRUŽENJA S PAROVIMA

GIF

Sve tvoje drugarice i drugovi imaju partnera, pa si osuđena na njihovo grupno okupljanje, zbog čega ćeš se osetiti veoma usamljenom i setićeš se starih dobrih dana.


SAZNALA SI DA IMA NOVU DEVOJKU

GIF

Dobila si nervni slom i besna si jer je tako brzo našao tvoju zamenu. Odmah želiš da znaš sve o njoj, ko je ona, koliko dugo su zajedno, gde su se upoznali, ali ljubomora je jača i želiš svom bivšem da dokažeš da si bolja od nje.

KADA ČUJEŠ VAŠU PESMU

GIF

Ovo je posebno pogubno za one koji su bili u dugoj vezi. Mnoga mesta i pesme će te podsetiti na dečka kojim si uživala u tim momentima. I to je sasvim normalno. Međutim, neka ti uvek bude na pameti koliko su vaši problemi bili veliki i da niste mogli da ih rešite. Bol ćeš osećati jedan period, ali ćeš nakon toga uspeti da nađeš nekog drgog (kao što će i on naći drugu) s kojim ćeš moći ponovo da uživaš.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    17. april 2015 | 21:20

    Alkohol je zlo!

  • Srb

    17. april 2015 | 21:50

    Pa da sam hteo da joj se javljam,nebi mi bila bivsa.

  • ▶zeMunKa◀

    17. april 2015 | 22:34

    Ako može i "uputstvo" kako (ne)odgovoriti bivšem kada se povampiri u navedenim situacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA