≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barbara očitala lekciju medicinarima, objasnila im kako da ne piju: "Vi kao budućnost našeg zdravstva..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je za medicinare imala "važno obaveštenje"

  • 1

Pevačica Barbara Bobak održala je spektakularan nastup u Crnoj Gori, a zbog njene poruke pred početak nastupa, koju je uputila studentnima Medicine, mreže prosto i jednostavno "grme".

Ono po čemu je već poznata, jestu razne opaske koje dobacuje publici na nastupu, a ovog puta je medicinarima, kojima je pevala - održala "kratak čas hemije".

Naime, Barbara je pred početak nastupa imala malo obaveštenje za publiku:

- Ju, dobro veče medicinari! Samo da Vam kažem, ako mešate alkohol i gazirane sokove, zbog gasova u sokovima alkohol će se brže apsorbovati i brže ćete se napiti. To je jako štetno, a Vi kao budućnost našeg zdravstva bi trebalo to da znate - rekla je Barbara i nasmejala sve.

Inače, ovo nije priv put da se Barbara našali sa publikom. Više puta je publici održala lekciju iz škole, a nedavno je prekinula jedan nastup zbog telefona koje su iz publike dobacivali na scenu.

- Ljudi, slušajte me. Nemojte molim Vas telefone bacati.. Sve razumem, ali nemojte molim Vas telefone bacati. Potpisaću svaku masku, ali nemojte bojim se izgubiću nečiji telefon ili će se polomiti. Neka ovo bude poslednji.. - rekla je Barbara.

- Nemojte, molim vas, telefon, imam traumu - dodala je Bobakova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika armunika

    10. maj 2024 | 13:01

    E do mjg kada doživesmo da i pevaljke drže čas iz hemije studentima medicine?! Očekujem da sledeća bude Dara Bubamara koja će držati čas iz nuklearne fizike pa onda redom svaka iz po jedne oblasti.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA