Muvali su se preko četa, a onda su otkrili su nešto što ih je šokiralo!

Kad je Erik na Tinderu naleteo na vrlo zgodnu cicu Džozefin, nije mogao da odoli da ne "klikne" da bi voleo da se bolje upozna s njom. Džozefin je reagovala slično i, kako to već biva, dvoje mladih lepih ljudi započelo je virtuelnu romansu. Međutim, ono što je usledilo, nisu mogli ni da sanjaju!

  • 0

Svakog dana, aplikacija za upoznavanje i muvanje Tinder “spoji” dvadesetak miliona parova. Sami izračunajte kolika je šansa da u moru potencijalnih partnera, aplikacija uspe da vas spoji sa davno izgubljenom rođenom sestrom!

No, upravo to je doživeo Holanđanin Erik de Vris (25). Na Tinderu je naleteo na devojku iz Belgije, Džozefin Egberts (22), koja mu se baš dopala i odlučio je da je startuje.

- Prvi put kad sam “svajpnuo” njen profil nisam imao ideju ko je ona. Neobavezno smo flertovali i ćaskali o glupostima. Baš mi se dopala. Međutim, kada mi je Džozefin pomenula da su se njeni roditelji razveli kad je bila mala i da od tad nije više nikad videla svog tatu i braću blizance, upao sam u paniku – počinje priču Erik.

Stvar je u tome što je to bila i njegova životna priča! Kad je malo dublje pročačkao njenu priču, shvatio je da mu je Džozefin sestra! Kada je svoje sumnje podelio s njom, dogovorili su se da se nađu u jednom kafiću.

- Kada sam ga ugledala, sve mi je bilo jasno. Divno je što smo se konačno sreli, nakon 16 dugih godina – ispričala je Džozefin.

PrintScreen: CollegeHumor PrintScreen: CollegeHumor

Ujedinjeni brat i sestra organizovali su viđanje s Erikovim blizancem Martenom i sada je ova davno rasturena porodica ponovo na okupu. Ono što su svi naučili iz ove priče jeste da neobavezno flertovanje sa neznancima nikad više neće shvatati tek tako olako!

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA