DILDO-URNA: Ovo je najbolesnija seks-igračka na svetu! (FOTO)

Nama je ovo krajnje bizarno, ali oni koji baš ne mogu da prežale voljenu osobu, možda bi želeli da znaju da postoji specijalna seks-igračka u koju može da se sipa pepeo kremiranog

  • 1

Verovali ili ne, u današnje vreme postoji mogućnost da se, ako baš insistirate, samozadovoljavate omiljenim pokojnikom!

Ovo je tek za trunku manje bizarno od klasične nekrofilije, ali s obzirom da ovakav jedan proizvod postoji na tržištu, sigurno postoje osobe koje su zainteresovane da na ovaj način održavaju ljubav sa osobom od koje ih je ipak smrt rastavila.

Foto: Mark Sturkenboom Foto: Mark Sturkenboom

Dildo-urnu, po imenu “21 gram”, osmislio je holandski dizajner Mark Sturkenbom sa namerom da omogući ucveljenim udovicama da sačuvaju sećanja na najintimnije trenutke sa svojim muževima, čak i ako su oni na onom svetu.

Foto: Mark Sturkenboom Foto: Mark Sturkenboom

U pitanju je neka vrsta memorijske kutije, koja dolazi u obliku dilda! Unutra se sipa tačno 21 gram pepela preostalog nakon kremacije preminulog, što ima simbolički značaj, jer se veruje da je ljudska duša “teška” tačno 21 gram.

Foto: Mark Sturkenboom Foto: Mark Sturkenboom

Pored ove bolesne seks-igračke, u ovu muzičku kutiju možete da stavite kapljice omiljenog parfema pokojnika, ali i da dok se prisećate divnih trenutaka, preko ajfona ili android uređaja pustite vašu omiljenu zajedničku pesmu.


Foto: Mark Sturkenboom Foto: Mark Sturkenboom

Kutijica je opremljena specijalnom bravicom, tako da niko drugi osim vas ne može da spava s pepelom vašeg ne više živog dragog.

(Telegraf.rs / Mark Sturkenboom)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA