Šta mislite ko češće ostvaruje seksualne fantazije, žene ili muškarci?

Koje seksualne fantazije ste ostvarili do sada? Da li ste nekad imali seks na javnom mestu? Saznajte šta su rekli učesnici ovog interesantnog istraživanja

  • 5

Svi imamo seksualne fantazije, ali velikom broju ljudi je neprijatno da ih iznesu partneru. Zato često ostaju nezadovoljni. Evo šta kaže statistika, pa uporedite da li se pronalazite među većinom.

Prema onlajn istraživanju britanske kompanije LoveHoney na uzorku od 1.300 dobrovoljaca, 81 odsto žena i 77 odsto muškaraca ostvarilo je fantaziju seksa u javnosti. Kazali su da ih to jako uzbuđuje i da im je bilo teško da odole iskušenju. Tri četvrtine parova priznalo je da ih televizija i filmovi inspirišu na seksualne fantazije.

Oko polovine muškaraca i tri četvrtine žena, ideje za seksualne maštarije pronalazi u knjigama i uredno ih praktikuje. Polovina ispitanih rekla je da voli sado-mazo igrice i obožavaju da se snimaju tokom seksa. Kad se radi o fetišima, 60 odsto parova voli da se maskira i igra razne seksi uloge, na primer, rob i njegov vlasnik. Čak 28 odsto voli bičevanje.

Ipak, 60 odsto ispitanika oba pola napomenulo je da se pomalo stide svojih fantazija i paze s kim razgovaraju o tome. Ali, ipak se poveravaju partneru.

- Mnogi od nas stide se svojih seksualnih fantazija, ali super je što ih svejedno delimo s partnerom - kazao je Ričard Longhurst, vlasnik kompanije koja je sprovela istraživanje.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    18. maj 2015 | 17:37

    Pa ja ne znam momka koji nije devojci hteo da ispuni neku fantaziju....a znam mnogo devojaka-zena koje ne pristaju na sve fantazije koje njen muskarac zeli....

  • Ivana

    18. maj 2015 | 08:07

    Zene....definitivno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA