KOJI VAS BOLJE DOVODI DO VRHUNCA: Obrezani ili neobrezani?

- Bila sam zahvalna što se za 22 godine svog života nisam susrela sa neobrezanim penisom. Ili sam barem mislila da sam zahvalna - počinje svoje obrazloženje Amanda Šatel

  • 24

Devojka koja je imala seks sa muškarcima obrezanih i neobrezanih penisa iz svog ugla ispričala je kada je više uživala i zašto.

ŠTA MISLITE: Da li su obrezani muškarci bolji u seksu od neobrezanih?

- Prvi put sam uživo videla neobrezani penis pre nekoliko godina. Do tada, to je bilo nešto što sam viđala samo onlajn, i izazivalo je neobičnu znatiželju u meni, prosečnoj Amerikanki - piše Amanda Šatel za sajt Yourtango.

Amanda kaže da je neobrezani penis pre toga videla samo na fotografijama na Internetu i da bi ona i njene prijateljice tada izražavale svoje gađenje.

- Bila sam zahvalna što se za 22 godine svog života nisam susrela sa neobrezanim penisom. Ili sam barem mislila da sam zahvalna. Eto me, nekoliko godina kasnije, muvam se sa jednim momkom iz Švedske, koji očigledno ima različiti penis od svih koje sam do sada videla ili dotakla. Primetila sam da kada ga ručno zadovoljavam, u ruci imam "višak" kože, sa kojim jednostavno ne znam šta da radim - objašnjava ona.

Foto-ilustracija: Foter.com / Enrique_L. Foto-ilustracija: Foter.com / Enrique_L.

U Švedskoj se inače, najveći broj muškaraca ne obrezuje, a "I zašto bi? Zar nije ta koža tu s razlogom?", pita se Amanda.

Šatelova kaže i da je nakon toga putovala po Evropi, sama, i da je imale seks-šeme sa nekoliko Evropljana, od kojih su svi bili neobrezani.


- Ako tome dodamo i činjenicu da sam se udala za Francuza, jasno je da se nisam samo navikla na neobrezani penis, već da sam u takvom seksu zaista uživala. I da, definitivno postoji razlika - nastavlja ona.

Sa estetskog stanovišta, obrezani penis je lepši na oko, mada penisi generalno nisu lepi, kaže Amanda.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Međutim, kada je reč o seksu sa muškarcem čiji je penis obrezan… pa, recimo da je osećaj gotovo isti kao kada to radim dildoom. Ova konstatacija se tiče samo osećaja koji sam imala, ne dovodim u pitanje tehniku muškarca - kaže ona i dodaje da je kada uđe u vaginu, jednostavno tu. Osim ukoliko se ručno ili pomoću vibratora tokom odnosa ne stimuliše klitoris, ovaj deo ženskog tela je potpuno zanemaren, tvrdi ona.

Doduše, nešto je drugačije kada je žena odozgo, jer u takvoj pozi ona može da izvija svoje telo tako da stimuliše klitoris.

- Seks sa neobrezanim penisom je više od jednostavnog seksa. Kožica, koja se pomera unazad kada dođe do erekcije, itekako stimuliše klitoris. Bez obzira na to u kojoj ste pozi, ta kožica vas jednostavno dodiruje tako da imate osećaj da vam je vagina puna, sve što vam treba je tu - objašnjava ona.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kao nekakav zaključak, Amanda kaže da je seks sa muškarcima koji imaju neobrezan penis bolji jer "klizi bolje, osećaj je prirodniji, a seksualno iskustvo je bogatije".

Ipak, ona na kraju naglašava da, iako više uživa u odnosu sa muškarcem neobrezanog penisa, nije sve u tome - za dobar seks je važna hemija, tehnika, emocije, a ne samo "alatka".

(Telegraf.rs / Izvor: yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA