Ako vam šalje neki od ovih signala, znajte da je gotov - zaljubio se!

Kako biste bile sigurne da li ste mu baš vi u mislima, naučite da dešifrujete znake koje vam šalje. A mi vam otkrivamo kako...

  • 7

Kada je zaljubljivanje jačeg pola u pitanju, treba razlikovati tri faze razvoja njegovih emocija: zaluđenost, zaljubljenost i potpuno predavanje koje ste toliko želele.

Da li je moguće preskočiti zaljubljenost?

Faza 1 - oblizuje se i namešta kosu

Dok je samo zaluđen vama i uzbuđuje ga sama činjenica da je u vašem prisustvu, on će to pokazati tako što će dodirivati i oblizivati usne, odsečnim pokretima nameštati svoju kosu ili će vas spontano nežno dodirivati kako bi vam bio bliže. Primetićete i da ga vaša blizina čini nervoznim zbog čega će se stalno vrpoljiti.

Faza 2 - "provocira" vašu pažnju

Njegova zaljubljenost je nešto što ćete vrlo lako dokazati! A dokazi su sledeći - dugi pogledi koje vam upućuje i kad niste svesni da vas gleda, kao i učestalo dodirivanje i neprestano "provociranje" vaše pažnje. Ako ovo primetite, znajte da ga polako, ali sigurno osvajate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Faza 3 - ponaša se kao vaše malo kuče

Uskoro sledi i potpuna predaja koja najčešće uključuje aposlutno oponašanje vašeg govora tela, a ova "imitacija" zapravo čini da se on u praksi ponaša poput malog šteneta. U svakom trenutku se mota oko vas, zagleda vas naočigled okoline i otvoreno pokazuje koliko uživa u vašem društvu. Čak i kad niste duhoviti, izmamljujete mu osmeh, a on vam uzvraća komplimentima. Sve dok ovakvo ponašanje traje, možete biti sigurni da je samo vaš!

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    4. jun 2015 | 00:21

    Super su komentari. Nadam se da imate sestre, cerke... Svaka cast momci...

  • Mc Tavish

    2. jun 2015 | 07:27

    Mozda ali JUCE!!!

  • Škorpija

    15. jun 2015 | 10:29

    Hej ja imam jednog momka koji radi sve kao sto su napisali,a ja ga volim... Hehe sreca :) :) :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA