Nikako da vas pozove da izađete? Evo šta može da bude razlog

Već neko vreme vam se dopada taj dečko i deluje vam da se i vi njemu sviđate. Međutim, osim povremenih osmeha i ukradenih pogleda, nikako da se nešto konkretno desi?

  • 7

Mnoge devojke (pa i iskusne žene) našle su se u situaciji da im se sviđa neki momak, ali on nikako da preduzme taj ključni korak i zakaže sastanak. Ako se to i vama dešava, normalno je da se pitate šta nije u redu.

STIDLJIV JE? Evo kako ćete ga 100 posto smuvati!

Upravo zato, donosimo vam 10 najčešćih razloga zašto muškarci ne preduzimaju ništa.

Više bi voleo da vi njega pozovete

Stvarno se nada da ćete vi napraviti prvi korak. Možda mu se stvarno dopadate, ali je previše stidljiv, introvertan ili preplašen da bi krenuo u akciju. Možda jednostavno ne zna kako. Postoji mogućnost (nemojte se smejati) da nikad nikoga nije pozvao na sastanak. Svakog trenutka koji provodite zajedno, deo njega se duboko nada da ćete ga zgrabiti s obe ruke i strastveno ga poljubiti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nesiguran je

Neće vas pozvati nigde dok nije 100 odsto siguran da ćete pristati i zbog toga će čekati nedeljama, mesecima, godinama ili koliko je god potrebno, samo da ne bude odbijen. Ponekad zaista morate vi prvi da pitate da li misli da vas ikad pozove, jer je njemu vrlo važno da ne ispadne budala.

Čuva prijateljstvo

Stvarno se plaši da upropasti svoje prijateljstvo s vama. Sviđate mu se u svakom smislu, ali vaše druženje mu se čini toliko savršenim da ima utisak da je bolje ne rizikovati takav gubitak. Opet, i ovde je loptica prebačena na vašu teritoriju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Nedavno je izašao iz ozbiljne veze

Veoma mu se sviđate, ali njegovo srce je i dalje slomljeno i on ne uspeva da se otrgne od stanja melanholije. Nema nikakve veze to što ste baš vi devojka koja ga zaista zaslužuje. Još uvek se oporavlja od prekida i veze mu trenutno nisu u centru interesovanja. Dajte mu vremena da se oporavi.

Nije siguran u svoja osećanja

Zna da vam se sviđa, ali još uvek nije siguran da li vam to do kraja uzvraća. Možda se stvari čine super na trenutke, ali taj dobar osećaj ponekad nestane. Iz nekog nepoznatog razloga još uvek nije siguran da li želi da s vama da krene korak dalje, ali zasad još ne želi ni da vas izgubi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne sviđate mu se

Iako boli, ponekad stvari zaista stoje tako. Ne poziva vas na dejt jer nije zainteresovan. Barem ne u tom smislu u kom vi želite.

Ne zna šta hoće

Sviđate mu se vi, ali mu se sviđa još nekoliko devojaka. Nikako da u glavi iskristališe koja je ona prava. Ipak, barem je fer to što vas ne zavlači.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sviđate se njegovom najboljem drugaru

Zna da ste ludi za njim, ali postoji jedna stvar koja je za muškarce veća svetinja od devojaka, a to su njihovi prijatelji. Čak i ako mu se sviđate, udaljiće se od vas pre nego što nastanu bilo kakvi problemi. Ako je mu je taj čovek stvarno tako dobar prijatelj, on će mu vas prepustititi u trenutku kad shvati da ionako nema šanse, piše Cosmo.

Vaš bivši dečko mu je drug

Postoje zabranjene zone. Poput Černobila. Ili kruga prijatelja bivših devojaka svojih drugara. Čak i ako mu se sviđate, mora da prođe mnogo vremena između vašeg prekida i njegovog poziva na spoj da bi za obojicu ta ideja bila društveno prihvatljiva.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ni na kraj pameti mu nije da bi mogao da ima nešto s vama

Uopšte nije svestan činjenice da mu se stvarno sviđate. On jednostavno nema pojma da biste vi voleli da vas on startuje. Ili ste previše suptilni u pokazivanju svojih osećanja, ili je on slep za muško-ženske odnose. Možda su i obe stvari u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    20. jun 2015 | 21:39

    Mozemo da izmislimo i milion razloga, ali postoji samo jedan to je da se ne svidja. Ako se ona meni svidja nema te prepreke da me moze zaustaviti... To je sto se tice i muskaraca i zena !!!

  • Vitez Koja

    20. jun 2015 | 23:24

    Verovatno nestalo kredita na mobilnom...

  • Genije

    20. jun 2015 | 15:38

    Ili nema para Kriza,kriza...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA