ŠVALERI, ČUVAJTE SE: Procurele informacije o preljubnicima sa sajta za upoznavanje

Ako imate profil na ovom sajtu, možete očekivati da će se uskoro pojaviti negde gde će biti dostupan svima

  • 2

Podaci korisnika veb stranice AshleyMadison.com, procurili su na “Crnom internetu”, području interneta kojem se pristupa posebnim softverima. Ipak, pitanje je vremena kada će se lični podaci 37 miliona korisnika naći na "običnom" internetu.

TAMO ZALAZE SAMO NAJHRABRIJI: Evo šta se nalazi u najmračnijim delovima interneta!

Reč je o informacijama kao što su mesta logovanja, novčane transakcije, kao i želje korisnika kada je reč o potrazi za partnerom.

Pre nego što su ukrali podatke, hakeri su se obratili vlasnicima stranice sa žalbom zbog opcije naplaćivanja uklanjanja profila korisnika. Navodno, i pored plaćanja od 18 evra, stranica nije brisala osjetljive profile.

Ipak, vlasnik stranice, kompanija “Avid Life Media” tvrdi da su u to vreme svi zahtevi za brisanje bili ispoštovani. Nakon što su hakeri napali stranicu, vlasnici su odustali od naplaćivanja usluge.

Podsećamo, sredinom jula hakeri su ukrali i zapretili da će objaviti osetljive informacije korisnika stranice Ashley Madison, isključivo namenjene za ljude zainteresovane za "vanbračne aktivnosti".

Od sada, Telegraf možete pratiti i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA