Kakve su žene koje vole analni seks?

Muškarci često pokušavaju da nagovore devojku na analni seks, ali im uglavnom ne ide od ruke. Ako prepoznate pravu devojku za to, imaćete mnogo više šanse

  • 13

Sudeći po novom istraživanju objavljenom u “Sexual Medicine Journal”, jedna od tri heteroseksualne žene probala je analni seks.

Ultimativni vodič za analni seks

Studija je proučavala seksualni život 10.463 strejt žena, starosti između 15 i 44.

Istraživači su otkrili da je 36.3 odsto njih imalo analni seks barem jednom u svom životu. Ali, mnogima se to uopšte nije svidelo zato što je svega 13,2 odsto ispitanica reklo da je imalo analni seks u poslednjih 12 meseci.

Međutim, ono što je krajnje interesantno, jeste podatak da su naučnici uspeli da otkriju "tip" žene koja će najverovatnije imati analni seks.

Reč je o ženama u dvadesetim godinama bez religioznih stavova i višim primanjima i obrazovanjem.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Analni seks je takođe češći kod udatih žena koje žive sa svojim partnerima nego što je to slučaj sa singl devojkama.


Pored ovog tipa, otkriveni su i drugi faktori koji mogu da ukažu na to da je devojka spremna na analni seks - imala je seks sa ženom, neželjenu trudnoću, izgubila je nevinost pre šesnaeste godine i u poslednjih 12 meseci je imala problema sa seksualno prenosivim bolestima.

Međutim, sa kojim tipom devojke su najveće šanse za ovu vrstu seksa? To su devojke u vezi, bez religioznih opredeljenja.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ........

    9. septembar 2015 | 15:31

    Glupost....ila prvi sex sa 18....nisam imala nezeljenu trudnocu....nemam velika primanja i obozavam analni sex.....imala sam ga prvi put sa 22-23god...posle toga sam ga redovno upraznjavala sa stalnim partnerom

  • Ljubica

    11. septembar 2015 | 07:25

    Ja sam probala prije mjesec dana prvi put ali moj decko ima mnogo veliki i nije mi bilo bas prijatno. I od tad svaki put mi je kao prvi. Ali mi se svidjelo i priznajem prije mi je to bilo odvratno ali kad upoznas pravog decka zelis sa njim da sve probas

  • lee

    10. septembar 2015 | 21:37

    Ko voli nek izvoli,nemam nista protiv toga..Al bi voljela da vidim reakciju svog muza kad bi ja njemu u dupe nesto zabila..cisto da vidi kak je to,hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA