Iskoristite BOJE da dođete do ljubavi i seksa!

Poznato je da boje utiču na raspoloženje, pa je potrebno da znate kako da ih koristite. Evo kakvu sveću treba da zapalite u prostoriji kad imate seks ili u koju boju da okrečite sobu ako tražite muža

  • 0

Svaka boja u spektru ima svoju vibraciju koja pozitivno deluje na zdravlje i raspoloženje. Okruženje u kojem boravite obojite prema savetima stručnjaka.

Još u antičko doba upotrebljavala se terapija bojama, a u egipatskim hramovima postojale su "svete" prostorije okupane sunčevim zracima uvek u drugoj boji. U svakoj sobi su se sunčevi zraci prelamali pod drugim uglom i obasjavali prostoriju samo jednom živopisnom bojom. Vrhovni sveštenici prepisivali bi "terapiju bojom" povlašćenim posetiocima tih svetih mesta, odnosno smeštali bi ih u određenu sobu kako bi se brzo i lako opustili ili izlečili.

Zelena umiruje

Te "drevne klinike" davale su rezultate, a danas je poznato da svaka boja u spektru ima vibraciju koja pozitivno deluje na zdravlje i raspoloženje. Na primer, zelena smiruje i upravo su zato zelenom bojom obojeni zidovi takozvanih “green room” (zelne sobe), odnosno soba u kojima se opuštaju pevači ili glumci pre i posle nastupa. Zelena na poslu podstiče na zarađivanje, a kod kuće vas "tera" da dobro raspolažete novcem.

Foto-ilustracija: Foter/jinkazamah Foto-ilustracija: Foter/jinkazamah

Tamnoružičasta pomaže kod raskida

Kako da prebolim raskid?

Tamnoružičasta će vam pomoći kod prekida veze. Stručnjaci savetuju da u tamnoružičastu svesku zapišete sve lepe strane vaše nove slobode, kako biste brže preboleli bivšeg partnera.

Ako treba da obavite važan telefonski razgovor, stavite plavi šal, koji olakšava komunikaciju i otklanja sve nesporazume.

Žive boje, kažu stručnjaci, dobro utiču na zdravlje, odnose s drugim ljudima i na karijeru pa, ako na poslu pijete iz žute čaše, bićete kreativniji i sposobniji u obavljanju zadataka.


Ako obučete nešto tirkizno, lakše ćete smiriti osobu pod stresom ili biti najbolje rame za plakanje tužnom prijatelju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Crvena privlači ljubav, a zlatna je za samopouzdanje

Crvene i ružičaste sveće raspaliće strast tokom romantične večere. Sveće ovih boja treba zapaliti u prostoriji i tokom seksa. Crvena boja će vam pomoći da se osećate sigurno, a telo će lakše apsorbovati energiju i pojačati sposobnost vođenja ljubavi.

Zlatne sveće podižu samopouzdanje pa ih je najbolje zapaliti kad pišete biografiju ili molbu za posao.

Kako biste podstakli svoju duhovnost i približili se istini, zapalite belu sveću pa meditirajte. I sijalice u boji terapeutski deluju na dušu i telo. Prigušeno svetlo u boji najbolji je način za opuštanje, a u zavisnosti od boje, širi potrebnu energiju. Upalite zeleno svetlo i pripremite opuštajuću kupku. Već nakon 20 minuta kupanja bićete puni energije i spremni za nove izazove.

Ako hoćete da se smirite i opustite posle napornog dana, zapalite plavu sveću. Plava boja smiruje, pa ćete brzo moći da se opustite.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA