Znamo da obožavate ovu seks-pozu, ali ona lomi PENISE!

Zahvaljujući drevnoj Kama Sutri, ali i savremenim pornićima, sve više parova spremno je da isproba kojekakve akrobacije u krevetu. Međutim, nisu ni svesni kakvoj se opasnosti izlažu

  • 7

Kad je seks u pitanju, ljudi vole da istražuju nove i uzbudljive erotske trikove i poze koji će doprineti što većem zadovoljstvu u spavaćoj sobi, ali i van nje. No, ako se lekari pitaju, oni će vam uvek savetovati da ljubav vodite u krevetu, na stari dobri “misionarski” način.

Seks vam je dosadan? Probajte na nekom od ovih mesta!

Osam razloga zašto je seks otpozadi vrhunska stvar!

Istraživači su utvrdili da je jedna od najčešćih poza u seksu, takozvana kaubojka, ujedno i među najopasnijim. Položaj u kojem žena zauzima gornju poziciju zaslužna je za najveći procenat od ukupnog broja fraktura penisa.

U toj pozi dama svojom težinom kontroliše penis, ali do problema može da dođe kada ona krene da doživljava orgazam, jer tada počinje da gubi kontrolu, pravi nepredvidive pokrete telom, a to može da dovede do ozbiljnih povreda.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

S druge strane, misionarska poza, u kojoj je muškarac gore, definitivno je najsigurnija poza u seksu.

Lekari iz tri bolnice u Brazilu potvrdili su ukupno 42 slučaja frakture penisa u poslednjih trinaest godina. Dvadeset osam se dogodilo u heteroseksualnom odnosu, četiri u homoseksualnom, šest tokom masturbacije i još četiri pod nejasnim okolnostima.


Ipak, autori istraživanja navode da su, ako previše ne eksperimentiše, povrede penisa izuzetno retke.

- Najopasnije poze u seksu su one gde žena ima vodeću ulogu. Kada muškarac kontroliše pokrete šanse za neku povredu su svedee na minimum - ističu istraživači.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. oktobar 2015 | 22:29

    Drugaru se to desilo, i od tada malo pazim, drzite devojku za guzu dok je gore, malo podignete svoje noge u kolenima i resen problem :)

  • Kauboj

    23. oktobar 2015 | 08:46

    Stalno se potencira kako u pozi "kaubojka" zena ima nekakvu kontrolu. To je samo delimicno tacno jer moje iskustvo kaze da kada je stisnem i pribijem uz sebe ne moze mnogo da mrda kako ona hoce.

  • Brale

    21. oktobar 2015 | 06:30

    De je tanko tu se lomi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA