≫ 

Imali su seks, ona je bila gore... A onda je njegov pe*is pukao i počela je da šiklja krv!

- Ona je bila gore, čulo se glasno "krc" i odjednom je bilo krvi svuda - ovako Irac Alan Parke opisuje trenutak kada je slomio penis!

  • 6

Ponekad seks može da krene po zlu, a upravo to je iskusio 22-godišnji Irac Alan Parke koji je za vreme seksa sa svojom devojkom Klarisom ozbiljno povredio penis.

- To je bilo sve osim romantične večeri. Osetio sam strašan bol, kakav nisam osetio nikad pre u svom životu - rekao je Alan za "Irish Mirror".

- Vodili smo ljubav, ona je bila na meni i sve je bilo super do trenutka dok nisam čuo glasan "krc"! Bukvalno sam imao osećaj da mi penis puca! Krvi je bilo svuda, a ja sam bio izbezumljen. Trčao sam po sobi i vrištao, a Klarisa je pokušavala da me smiri. Seli smo u automobil i odjurili u Hitnu pomoć - ispričao je nesrećni mladić.

Sa dijagnozom rupture penisa, Alan je hitno poslat na operaciju. Lekari su rekli da, iako je lom penisa poznata posledica grubog seksa, ništa slično ranije nisu videli.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Na sreću, stručnjaci su vrhunski odradili posao i Alan je upućen na strogo mirovanje. Zbog otežanog sedenja, punih osam nedelja nije išao na posao već je samo ležao u krevetu.

Nakon operacije penis mu je zaštićen zavojima, a tokom kućnog lečenja posećivala ga je patronažna sestra koja mu jen previjala ranu. Ipak, prve dve nedelje oporavka Alan je čak sedam puta zvao bolničare, jer je rana opet počela da mun krvari.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Njegova devojka Klarisa je novinarima rekla da je Alan tek nakon tri meseca ponovo mogao da dodirne svoj penis, a u međuvremenu nije mogao ni da se igra s njim.

- Na seks nismo ni pomišljali! - rekla je njegova empatična partnerka.

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA