Devojke, evo zašto TREBA da skinete šminku pred dečkom!

Kada je u pitanju tvoj dečko, nije loše da ponekad skineš masku koju nosiš i pokažeš mu svoje pravo lice. Bez brige, neće pobeći

  • 10

Nemoj pogrešno da nas shvatiš, mi obožavamo šminku! Crveni ruž, tamne senke, maskara i rumenilo, koja nas iz bledih žena pretvaraju u bronzane dive, naravno, ne sve odjednom.

Našminkajte se prema boji svojih očiju

Ali, kada je u pitanju tvoj dečko, nije loše da ponekad skineš masku koju nosiš i pokažeš mu svoje pravo lice. Bez brige, neće pobeći.

Dopuštaš mu da voli tebe

Kad skineš šminku i pokažeš mu kako izgledaš bez nje, dopuštaš mu da vidi pravu tebe i da voli pravu tebe. To je mnogo važnije od toga da voli tebe s puno šminke, zar ne?

Ako stalno nosiš šminku, šalješ poruku

A poruka glasi: "Nisam spremna da budem potpuno iskrena s tobom." Kad mu pokažeš svoje lice bez šminke, daješ mu pristup jednoj verziji sebe koju ne vidi baš svako.

Mane su privlačne

Retko koji muškarac će reći da se zaljubio u način na koji njegova devojka savršeno nanosi maskaru. Muškarci se većinom zaljubljuju u naše sitne mane, a ako ih uvek skrivaš, ne daješ mu šansu da se zaljubi u njih.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necu da kazem,ko sam.........

    21. oktobar 2015 | 08:39

    Napravili ste bauk od sminke....većina ne nosi scensku šminku....sminkam se svakodnevno, to mi je postala rutina posle umivanja..tonirana krema,malo kreona i maskara......Jednostavno se bolje osetim kad istaknem oči, dam svezinu licu....usput se neguje i stiti koza od vetra i hladnog vremena....

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2015 | 09:03

    Ja bi dao NOBELOVU nagradu onome koje izmislio sminku,dobrim delom doprineo da se muskarci zaljubljuju u zene,sminka mnoge zene izmeni ,a kad skine sasvim druga osoba!!!!!

  • Невена

    21. oktobar 2015 | 10:43

    Зар није боље ставити тек толико да могу да је скину и они? У тим моментима се и не виде неки недостатци ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA