SEKS NIJE KAO NA POČETKU VEZE? Ovo su ZNAKOVI da ste LOŠA U KREVETU

Izdvojili smo za vas najbitnije znakove koji ukazuju na to da mu seks sa vama više nije zanimljiv

  • 2

Svaka žena se posle određenog vremena u vezi kad-tad zapita da li je on počeo da se dosađuje u krevetu. Izdvojili smo za vas najbitnije znakove koji ukazuju na to da mu seks sa vama više nije zanimljiv.

Ovo su 3 najveća blama koje muškarci doživljavaju u seksu

Ne može ostati čvrst

Muškarci, evo šta žene očekuju od vas u seksu i vezi!

Kada ne može sve vreme da mu ostane čvrst, to je najočigledniji znak da nešto nije u redu. To može biti i posledica stresa i visokog krvnog pritiska, ali i znak da mu jednostavno nešto u krevetu ne odgovara.

Da li devojke stvarno vole oralni seks?

Gledanje televizije

Ako ni jedan seks ne može proći bez uključenog televizora ili nekog drugog "gedžeta", očigledno je da nešto nije u redu. Isto važi i ako svaki put insistira da gledate pornografiju pre i tokom seksa.

Previše akcije

Ako tokom seksa neprestano pokušava da preuzme inicijativu i stalno menja pozu i stvari koje radite, to je još jedan od znakova koji pokazuje da on jednostavno ne uživa u stvarima koje praktikuješ. To znači da je vreme za ozbiljan razgovor!

Samo na brzinu, molim

Svaki vaš seks završava se brže od trke na 100 metara? Sve su prilike da u tom slučaju on ne uživa i da je na seks počeo da gleda kao na čin koji samo treba da se odradi.


Seksualna pomoć

Ako ni jedan vaš seks ne može proći bez igačke, na primer vibratora i sličnih stvari, gotovo je sigurno da mu nisi više dovoljna.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA