Ove stvari o seksu sigurno ne pominjete dečku, a trebalo bi

Za većinu parova, seks je nešto što se jednostavno desi u nekom trenutku, a da o tome gotovo da nisu ni razgovarali. Evo o čemu bi, ipak, trebalo da razgovarate

  • 3

Ušli ste u novu vezu, sve ide kao po loju, ali još niste došli do seksa. Malo je devojaka koje će pre nego što odu s nekim u krevet, otvoreno razgovarati o seksu i škakljivim pitanjima u vezi s tim. Nešto od toga zaista ne treba pominjati, ali postoje stvari o kojima jednostavno mora da se razgovara.

O čemu ne treba da pričate

Broj partnera

Vaš sadašnji partner je savršeno svestan činjenice da ste imali seksualne partnere pre njega, ali ne mora da zna tačan broj, jer ga se to ne tiče.

O čemu treba da pričate

Polne bolesti

Iako to nije prijatna tema za razgovor, o tome kad tad mora da se priča, jer u pitanju je vaše zdravlje.

Testiranje

Ako želite da se uverite da on nema nikakvih problema s polnim bolestima, onda mu to morate reći jasno i glasno, pre nego što postanete intimni. To je vaše pravo, a njegovo je da to prihvati ili odbije. No, i o tome mora iskreno da se razgovara.

Zaštita

I to bi trebalo dogovoriti unapred, a ne neposredno pre samog čina, jer on možda ne želi da koristi kondome, a vi za to ne želite ni da čujete. Zato rešite sve nedoumice na vreme.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uciteljica

    7. novembar 2015 | 12:30

    Znaci nadjem decka,odredim da cu sa njim da spavam za 18 dana,odvedem ga na testiranja,pa tek onda moze sex? Lepo zamisljeno,radi zdravlja,ali nemoguce.

  • Aaa

    7. novembar 2015 | 12:32

    Pa kad bi upoznala nekoga i da mi kaze da hoce da me vodi na testiranja,nikad me vise ne bi video. To je ponizavajuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA