≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić se pre Dragana zabavljala sa mladim biznismenom: Vodio je na putovanja,slike su ponovo aktuelne

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

jih dvoje uživali su određeni vremenski period, a na društvenim mrežama prisetili su se sada njihove veze

  • 8
Jovana Jeremić Foto: Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom, ali on joj nije prvi pmuškarac nakon što se pre nekoliko godina razvela od Voje.

Naime, pomenutu neuspešnu vezu pre Dragana, Jovana je imala sa Nenadom Sankovićem, koji je, kako se pisalo sin jednog uglednog ginekologa.

Njih dvoje uživali su određeni vremenski period, a na društvenim mrežama prisetili su se sada njihove veze.

Nenada je, dok je trajala ljubavna veza Jovani ispunjavao sve želje, pa je vodio i na luksuzna putovanja. Tako su sada ponovo postale aktuelne slike sa njihovog putovanja u Španiju.

Jovana Jeremić Printskrin: Instagram

Osim toga, ovo nije jedino putovanje na koje su njih dvoje išli dok su se voleli, pa je tako jednom prilikom Jovana objavila sliku sa njim i iz Budimpešte, uz sličan opis.

Ko je bio Jovanin bivši dečko?

Nenad Šanković bio je mlađi od Jovane dve godine, sin je jednog od najboljih ginekologa Srbije, uticajan je i uspešan, a za Jeremićevom je totalno odlepio.

Jovana Jeremić Printskrin: Instagram

- Jovanin novi dečko Nenad pravi je gradski frajer. On je ’92. godište, radi u jednom državnom preduzeću, veoma je cenjen u svom poslu i uticajan - rekao je na samom početku izvor, i otkrio detalje iz života ovog uspešnog momka.

- Njegov otac poznati je ginekolog, jedan od najboljih u Srbiji. Do 2014. godine radio je u GAK-u „Narodni front“, a sada radi u jednoj uglednoj privatnoj klinici. Veoma su imućna i cenjena porodica - objasnio je izvor, pa otkrio čime je Jovana osvojila mladog biznismena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    6. maj 2024 | 09:07

    Ona je toliko fina, vaspitana, normalna... da me čudi kako se nije zaljubila u vodoinstalatera ili vozača tramvaja. Kako se uvek zaljubi u nekog prebogatog? Njenom novom sponzoru želim da se zahvarim što nam je juče čestitao Božić sa Hristos se rodi.

  • Marina

    6. maj 2024 | 08:55

    Po slikama se vidi da je vrlo urban. 🤣🤣🤣. A u državno preduzeće nije ušao znanjem i radnim iskustvom.

  • Pa

    6. maj 2024 | 09:02

    Nemojte molim vas ko kaze da je Jovana sponzorusa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA