Evo zašto je važno S KIM i KADA ćete izgubiti NEVINOST!

Seks odavno nije više aktivnost s kojom se započinje tek prve bračne noći. Ipak, kako iskustva pokazuju, ne bi trebalo zaletati se i nevinost izgubiti baš bilo s kim

  • 7

Iako je oduvek bilo ljudi koji su veoma mladi izgubili devičanstvo, u današnje vreme u porastu je broj tinejdžera koji imaju prvi seksualni odnos u vrlo ranom uzrastu. Nažalost, mnogima kasnije u životu bude krivo što su to uradili baš tako.

Momak je KONAČNO izgubio NEVINOST, a ovako su njegovi drugovi to proslavili (VIDEO)

Koliko seksualnog iskustva je previše za ženu?

Žene su te koje više žale zbog gubljenja nevinosti. Barem tako tvrdi jedno britansko istraživanje, koje je pokazalo da se gotovo polovina dama pokajala zbog svog prvog seksa, ali i 20 odsto muškaraca.

Glavni razlog zašto se tako osećaju jeste to što su u to vreme osećali pritisak, odnosno da su smatrali da treba imati seks, umesto da su ga stvarno želeli.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovakvo iskustvo imalo je 22 odsto devojaka i tek sedam odsto muškaraca.

PRVA BRAČNA NOĆ IZ PAKLA: Šokiraćete se kako su SVIREPO nekad mlade GUBILE NEVINOST!


DEVICE DO SVADBE: Pogledajte koje zvezde su nevinost izgubile tek prve bračne noći! (FOTO)

Kao ostali razlozi za žaljenje navode se nespremnost za vođenje ljubavi, ali i to što su bili pod dejstvom alkohola, pa em tu odluku nisu doneli potpuno svesno, em se skoro tog čina uopšte ne sećaju.

SEKS SA 12 GODINA MI JE UNIŠTIO ŽIVOT: Šokiraće vas traumatična ispovest ove Beograđanke!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Adolescenti danas gube nevinost u proseku s 16 godina, što je 2-3 godine ranije nego što je bio slučaj osamdesetih godina prošlog veka. Mladići su sa seksom poranili dve godine u odnosu na svoje očeve, a devojke tri u odnosu na svoje majke.

Ispovest devojke koja je bila nevina do tridesetih ostaviće vas bez teksta

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Imam 50 godina i još uvek sam nevina! Da li je sada prekasno da imam seks?

Šokantno je i to što je svaka dvadeseta osoba nevinost izgubila s nekim koga je tek upoznala, a gotovo 16 odsto parova na prvi seks se odlučilo zbog pritiska vršnjaka, pokazalo je isto istraživanje, prenosi Index.

Foto: Profimedia/Corbis Ivy Foto: Profimedia/Corbis Ivy

Da li ste se vi pokajali zbog načina na koji ste izgubili nevinost? Podelite svoje iskustvo s drugima u komentarima, jer verujemo da ima mnogo mladih ljudi, kojima će vaš iskren savet mnogo da znači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    13. novembar 2015 | 15:17

    Ne razumem ovo glasanje i po kome je najbolje izgubiti nevinost od 14/15 godine. Uzas! Ja sam nevinost izgubila sa 21 i nista nisam propustila u zivotu. Sa 14 godina ne znas gde ti je dupe gde ti glava a kamoli da izgubis nevinost!

  • Yasna

    12. novembar 2015 | 19:22

    Kad vidim ovo glasanje da je najbolje izgubiti 14 15 godina nevinost ostajem bez reci. Deco imate vremene za to ljubav se oseti tek oko 20 god i to pa.....postujte svoje telo i sebe nedajte se tako lako i rano Sta se zna u tim godinama ? ?? Mene je decko poljubio u 16 g i mislila sam da sam trudna lol

  • Alicia

    12. novembar 2015 | 20:34

    Ja sam izgubila nevinost sa 19 i Boga mi mogla sam i kasnije. Nista nisam propustila i uvek sam razmisljala " polako sa tim stvarima, ceo zivot ces ih posle upražnjavati". Ne znam gde se sad svi zure?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA