MOJA ŽENA JE HEROJ! Fejsbuk poruka ovog muža će vas oboriti s nogu (FOTO)

Ovakvog muža svaka žena bi poželela...

  • 13
Foto: Facebook/Bobby Wesson Foto: Facebook/Bobby Wesson

Priča koja se krije iza ove fotografije, na kojoj se vidi žena koja spava s detetom u naručju, nije nimalo obična. Raznežićete se kad shvatite koliko je mlada žena po imenu Rajena voljena.

Voleo je Ejmi još u vrtiću, a onda ju je našao posle 30 godina! Njihova ljubavna priča će vas ostaviti bez daha (FOTO) (VIDEO)

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Pogledajte kako je mali šmeker iznenadio svoju prvu devojku (VIDEO)

Šerujući na Fejsbuku ovu sliku, njen muž Bobi Veson napisao je predivne reči:

- Ovo je moja žena, koja je malo zadremala. Za sat vremena, ona će se probuditi, navući svoj beli mantil i krenuti na posao.

Pedantno će proveriti svaki deo pribora koji joj je neophodan, kako bi svoj posao obavila besprekorno, dok će frizuru i šminku srediti na brzaka. Kukaće kako izgleda užasno. Ja se saosećajno neću složiti s tim i sipaću joj šolju kafe.

Foto: Facebook/Bobby Wesson Foto: Facebook/Bobby Wesson


Zavaliće se na kauču sklupčanih nogu i pokušače da popije koji gutljaj, srećno se igrajući s našim detencetom koje puzi svuda po njoj.

Dok razgovaramo, uhvatiću njen pogled zagledan u daljinu, kojim u tišini pokušava da se pripremi za svoju smenu. Ona misli da ja to ne primećujem.

Poljubiće bebu, poljubiće mene i otići da vodi brigu o ljudima koji upravo proživljaju jedan od najgorih dana u svom životu. Saobraćajne nesreće, rane od metka, eksplozije, opekotine, prelomi – profesionalci, siromasi, sveštenici, narkomani i prostitutke – majke, očevi, sinovi, ćerke i porodice – uopšte nije važno ko ste, ni šta vam se dogodilo.

Ona će se brinuti o vama.

PrintSkrin: Facebook/Bobby Wesson PrintSkrin: Facebook/Bobby Wesson

Kući će doći za 14 sati i ispred vrata bolnih stopala izuti te cipele koje su hodale kroz krv, žuč, suze i vatru.

Ponekad neće hteti da priča o tome. Ponekad, neće moći da dočeka da priča o tome. Ponekad će se smejati sve dok ne brizne u plač, a ponekad će samo plakati. No, bez obzira na sve, ona će biti spremna za narednu smenu i stići na vreme.

Moja žena je medicinska sestra. Moja žena je heroj – završava Bobi poruku koju je do sada lajkovalo preko pola miliona ljudi.

Da li vi volite nekoga ovoliko?

(Telegraf.rs / Facebook/BobbyWesson)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genijalka

    18. novembar 2015 | 18:14

    Zaista divno je opisao i iskazao svoju ljubav. Malo je muskaraca koji bi na ovako lep nacin iskazali svoju ljubav prema zeni. Velika pohvala za ovog coveka, jer je malo takvih kao on.

  • Srbin

    16. novembar 2015 | 19:38

    Axaxaxaaaa... PAPUCARUUUUU.... Pa sta ti mislis, da samo tvoja zena ima dete i ide na posao? E papucaru papucarski.... muka mi je od tata koji su u stvari "MAME", i ovako moraju da se cepe i dodvoravaju zenama da ne bi dobili batine. Fuj

  • Necu da kazem

    19. novembar 2015 | 07:32

    Moja kuma isto ide na posao,Spavamo u vezi smo pa je ne hvalim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA