Deka i baka su u braku već OSAMDESET GODINA, a BRAČNI KREVET dele i u bolnici! (VIDEO)

Da zaista postoji večna ljubav, dokaz su Dijana i Vili, koji osam decenija od venčanja ne žele da ih išta razdvoji, pa čak ni bolest

  • 2

Dijana i Vili Robišon iz Kanade, poživeli su toliko dugo da su uspeli nedavno da proslave osamdesetu godišnjicu braka. Vili ima 101 godina, dok je Dijana dve godine mlađa.

Njih dvoje su već četrdeset godina u braku. Kad vidite kako su proslavili godišnjicu, oduševićete se! (FOTO)

Bili su u braku 75 godina, a onda su umrli istog dana, DRŽEĆI SE ZA RUKE! (FOTO) (VIDEO)

Ali, to nije sve. Ovo dvoje stogodišnjaka veoma su romantični. Oboje su prikovani za invalidska kolica i nose aparatiće za sluh, ali to im ne smeta da stalno o nečemu razgovaraju.

Priznaju da njihov brak nije uvek bio savršen, da je bilo problema i kriza, ali ljubav koju osećaju jedno za drugo uvek bi pobedila. Njihova kćer Galan otkrila je novinarima da svoje roditelje nikad u životu nije videla ljute.

- Oni se neprestano nešto domunđavaju, popravljaju stvari i nikad nisu podviknuli jedno na drugo. Koliko je njihova ljubav jaka, može da se oseti i danas, iako se poslednjih nekoliko nedelja ne osećaju dobro kao pre. Sada oboje žive u lokalnoj bolnici - ispričala je Galan za kanadski CBC, prenosi 24 sata.

TO JE LJUBAV: Zajedno imaju 211, a u braku su već 89 godina! (VIDEO)

Kad su prvi put ušli u bolničku sobu u kojoj bi trebalo da budu smešteni, ugledavši dva razdvojena kreveta, rekli su da to neće moći tako. Oni nikad nisu spavali svako u svom krevetu, već uvek zajedno, pa neće ni u bolnici. Kud će šta će, bolničko osoblje spojilo im je krevete tako da izgleda kao bračni.


Kad budete shvatili zašto ova BAKA cepka papiriće, rasplakaćete se kao KIŠA! (VIDEO)

Inače, Dijana i Vili imaju trinaestoro unučadi, petnaestoro praunučića i već dvoje čukununučiča.

Znate li vi ovako neku lepu priču o paru koji je u velikoj ljubavi dočekao duboku starost? Podelite je sa nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA