IMAM OGROMAN PENIS I DEVOJKE ME ISKORIŠĆAVAJU ZA SEKS: Evo kako izgleda život s alatkom od 20 centimetara!

Osim što se u tekstu govori o pozitivnim i negativnim stranama velikog polnog organa, takođe otkrijte i da li penis zaista može da bude preveliki

  • 29

Većina muškaraca bi želeli da imaju veći penis od onog koji im je majka priroda podarila, ali ne razmišljaju o problemima koji bi veliki polni organ doneo sa sobom.

Evo šta treba da radite kad mu je penis prevelik!

Upravo zbog toga, kako bi otkrili razne mitove i zabolude o tome da je "što veći - to bolji", donosimo vam iskustva muškaraca čiji su penisi veći od 20 centimetara.

DUGAČAK MI JE I TEŽAK: Lekari mu odsekli pola penisa jer mu je smetao tokom seksa!

Pojedini se osećaju iskorišćeno, dok drugi ne mogu da uživaju u vožnji bicikla.

ISPOVEST MUŠKARCA S OGROMNIM PENISOM: Žene ga grabe s obe ruke! (VIDEO)

ISKORIŠĆEN ZBOG PREVELIKOG PENISA?

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

Nećete verovati u kakvu nevolju može da vas uvali veliki penis!


Veličina prosečnog opuštenog penisa je oko 10 centimetara, a u erekciji od 11 do 16. Ako vam je penis veći od 20 centimetara, spadate u dva odsto ljudi. Muškarac po imenu Jordan, koji je učestvovao u istraživanju američkog izdanja časopisa Men's Health, ima penis od 28 centimetara i rekao je kako mu većina muškaraca zavidi na tome, jer bi i sami želeli da budu alfa-mužjaci, ali kaže kako niko ne razmišlja koliko mali deo života penis koristi za seks. Kaže kako je to mali deo u poređenju sa svakodnevnim teretom koji nastaje kada ima takav penis.

Da li je veličina bitna? Evo šta o tome misle klinke, a šta iskusne cice! (VIDEO)

Jordan kao primer navodi vožnju bicikla koja se za njega pretvara u noćnu moru. Kaže da nikada ne zna kako da sedne na bicikl jer mu penis smeta. Problem mu je i običan seks jer često mora da stane zbog bola partnerke. On priznaje da je nedavno zaključio da bi najbolje bilo da prva tri meseca u vezi nema odnos, a samo iz razloga da bi bio siguran da ona nije s njim samo zbog veličine njegovog polnog organa jer kako kaže, u prošlosti se osećao iskorišćenim zbog prevelikog penisa koji je privlačio devojke.

Evo kako stvarno možete da povećate penis! (GIF) (18+)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

VEĆI PENIS, VEĆE SAMOPOUZDANJE

Tod ima polni organ od 25 centimetara, a kao najveći problem navodi kupovinu kondoma jer su često premali i čitav seksualni odnos mora da ga drži kako mu ne bi spao, a neretko se dogodi i da mu pukne, ili sklizne u partnerku. Kao problem navodi i oralni seks jer malo žena ima velika usta, pa ga često povrede zubima i on u njemu prosto ne može da uživa. Ipak, veliki penis ima i svoje prednosti, te je Tod pun samopouzdanja kada vidi izraz devojke pred kojom se skine.

DA LI PENIS MOŽE DA BUDE PREVELIK?

Prim. dr sc. Ula Marton je objasnila da je vagina veoma prilagodljiva elastična mišićna cev i da je u proseku dužine od osam do 12 centimetara, što zavisi od godina, hormonskog statusa, trudnoće i načinu porođaja.

- Zidovi vagine zatvaraju virtuelnu šupljinu. Zbog elastičnog mišića i pod uticajem hormona (estrogena, progesterona), vagina je veoma prilagodljiva, kako na sam muški polni organ (bez obzira na njegovu veličinu) tako i za vreme porođaja. U izuzetnim stanjima radi anatomskih razvojnih poremećaja, vagina može biti veoma kratka i izrazito neprilagodljiva za uredne seksualne odnose. U situacijama kada žena ne pristaje na seksualni odnos ili zbog potisnutog straha od mogućnosti posledica zbog neadekvatnog odgovora žlezta koje potiču lučenje tečnosti, odnos može biti otežan i žena može imati subjektivan osećaj neadaptivnog, odnosno malog polnog organa. Kod žena u zrelijim godinama dolazi do estrogenskog deficia zbog gubitka elasticiteta i odnosi mogu da budu veoma neprijatni.

(Telegraf.rs / Zdravakrava.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA