SNIMAK PROMENE POLA: Evo kako se penis pretvara u vaginu! (VIDEO)

Sigurno nikad niste videli kako izgleda operacija promene pola. Imate priliku da pogledate kako muškarac postaje žena i šta se dešava s testisima

  • 29

Pogledajte animaciju koja prikazuje kako izgleda operacija promene pola, odnosno, kako od penisa nastaje vagina.

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Bila sam vojnik od 110 kila, a sad sam SEKSI RIBA (FOTO) (VIDEO)

Da bi pacijent pristupio operaciji, mora da prođe psihološke seanse i ima potpis dvojice psihologa, zatim sve preglede organizma kako bi hirurzi bili sigurni da je spreman. Takođe, da bi muškarac postao žena, mora da živi kao žena najmanje 18 meseci, da je koristio hormonalnu terapiju 12 meseci i da je promenio ime zakonski.

U videu se pokazuje napredak medicine i tehnologije gde pacijent koji postaje žena, dobija potpuno funkcionalan polni organ. Prema istraživanjima, veliki broj pacijenata uspeva da uživa u seksualnom odnosu nakon operacije. U jednoj studiji u okviru koje je ispitano 24 pacijenta, svi su uspeli da dožive orgazam.

- Ovo je operacija nakon koje nema povratka. Operacija nije lagana i postoje rizici kao i kod svake operacije. Velikom broju pacijenata su nakon operacije potrebne sprave kojima održava vaginu raširenom i mekom. Postoji rizik krvarenja, infekcije ili da novi klitoris odumre - rekao je Mark Pacifiko, plastični hirurg iz Velike Britanije.

Dodao je da mnogi pacijenti koji odluče da postanu žene, nakon toga podvrgnu se i opraciji nosa i glasnih žica kako bi bili ženstveniji.

(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA